ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Gaivar на 2016-07-18 19:50:16
Вашето мнение относно Assetto Corsa [FitGirl Repack] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Battleground на 2016-07-19 01:23:55
Тръгва без проблем на лаптоп Acer Aspire/Intel Celeron Dual-Core 2.39Ghz/VC Intel HD Graphics 2GB/RAM DDR3L 8GB/HDD 1TB ама е много дървена и реших, че е излишно да заема място на харда ми...

Внимание - Играта е заразена!!!

Проверил с програма, която не греши в никакъв случай и се е доказала много пъти пред мен с реални заплахи.
публикувано от danity на 2016-07-19 23:02:45
Между другото вчера я инсталирах и на сутринта я пуснах всичко наред.След 1 час гледам оборотите на вентилатора на видео картата се вдигат ,бутам мишката всичко ок оставя ли мишката пак се товари и вдига оборотите .Аз съм с Windows Defender само не знам дали има вируси , но след пускането и се почнаха проблеми и я изтрих сега всичко е ок .Явно наистина има нещо ненормално в нея и няма нищо общо с Project Cars (тя е на светлинни години от тази игра) !!!
публикувано от Battleground на 2016-07-23 15:24:55
nikzapa, недей да се правиш на остроумен!

Дори без програма можеш да разбереш, че компютъра ти е заразен, а програмата вече е нужна за премахването на вируса...

От 10 години съм се доверил на Malwarebytes Pro, че тя до сега не ми давала фалшиви тревоги!

За разлика от други хора, аз съм си платил лиценза, а защитния модул е просто безпогрешен във всяко едно отношение, че по-добре ти се прегледай някъде и си пий хапчетата редовно...