ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от sisira на 2014-03-11 13:51:29
Вашето мнение относно Аспарух може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ledenij на 2014-03-11 16:09:58
мерси на ъпа ,това си е класика в българското кино.
публикувано от frank на 2014-03-11 17:56:27
Няма ли по-качествен рип?
публикувано от JimHokins на 2014-03-12 01:39:09
Когато Хан Аспарух заселил българите по тези земи, така са почнали да колят славяните, че накрая... взели та проговорили езика им! Чудя се каква, къде (Анкара? Белград?) и кога (2001г.? 2002г.?) писана история са чели някои хора тук!?! Иначе за филма, може да е класика, но е пълен до горе с исторически неточности. Например: оръжията на българите по това време не са били мечове, а палаши (прави саби). Хан Кубрат е бил християнин и едва ли е изглеждал така, както е показан във филма... и много други.
публикувано от daniela_cherneva на 2014-03-12 13:31:15
нещо общо с филма "681-ва - величието на хана"?
публикувано от user71 на 2014-03-28 21:33:24
Тук в коментарите пишат няколко уникално смешни безродници!
Нямам думи да изразя погнусата си от тези лоботомирани амеби!
Не заслужавате да сте се родили в тази велика държава България, ПОМИЯРИ!
Четете историята, като дявола - евангелието и сами си измисляте области за собствените ви онанистични фантазии и словоблудства.
Плюя на вас!
публикувано от barborok на 2014-04-20 22:45:05
никога не съм ги харесвал българските военно-исторически филми. Слаба актьорска игра (рецитират като първолаци). небрежно влизащ в кадъра микрофон , яздене на кончета в коловозите от трактор булгар, осветлението... (!!!) ... накрая се оказа , че и историята е малко украсена (около 60%) заради разни партийни интереси ... а някъде по това време , хората са летели с едни бойни звезди в космоса и са се били с лазерни мечове...
публикувано от adXok на 2020-03-28 18:04:27
Аз поне за битки между траки и българи или "славяни" и българи не съм чувал, чел, виждал историсческа справка, доказателство, поверия, легенда. Точно обратно, за съюзи съм чувал, чел, знам, имам историческа памет.
Виж за византийците (ромеите) съм на друго мнение... или пък да не говорим за римляните (католическата доктрина и Римска империя). Тия там са клали наред, включително траки и българи.