ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от p1x3l на 2010-01-21 21:44:47
Вашето мнение относно Ascension.to.the.Throne.Valkyrie.SKIDROW.(USABIT.com) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от stefanakiii на 2010-01-22 00:24:28
Достойно продължение на предишната част. Само дето май е малко объркана сюжетната линия, аз я превъртях без да разкрия доста голяма част от картата, а не би трябвало да е така...
публикувано от Silverman1 на 2010-01-22 15:23:27
Тази игра подобие на `Dynasty warriors` ли е?
От скрииновете ми изглежда ,че има потенциал плс коментари да се знае дали да се тегли
публикувано от Damiene на 2010-01-22 19:51:47
Това е походова стратегия, но движението по картата е в "реално" време, единствено битките са походови. Малко е бъгава и небалансирана, но пък като поиграеш се оказва съвсем прилична игра. Около 1/4 от играта е преиграване на първата част, само че от гледната точка на вашата Валкирия, а не на Александър (който даже редовно участва в армията ви след средата на играта). Като цяло ми се видя по- кратка и умишлено орязана- много от единиците от първата част не могат да бъдат наемани, незнайно защо. Някои от картите не могат да се обикалят целите- просто така са решили и са я преграждали. Иначе предметите за екипиране са много, куестовете също. Вдигайте лидършип (авторитет) когато можете; а при ниво- далекобойните щети и жизнените точки, след средата на играта стигате до бойните магии и общо взето вероятно само тях ще ползвате, понеже позволяват да сваляте цели стекове врази, а не само един. Бронята и магическата устойчивост са второстепенни- те се допълват прилично от екипировката. Като цяло- малко недоошлайфана, но готина игра.
публикувано от Damiene на 2010-01-22 19:52:18
(...) просто така са решили и са я преграждали. Иначе предметите за екипиране са много, куестовете също. Вдигайте лидършип (авторитет) когато можете; а при ниво- далекобойните щети и жизнените точки, след средата на играта стигате до бойните магии и общо взето вероятно само тях ще ползвате, понеже позволяват да сваляте цели стекове врази, а не само един. Бронята и магическата устойчивост са второстепенни- те се допълват прилично от екипировката. Като цяло- малко недоошлайфана, но готина игра.
публикувано от Silverman1 на 2010-01-23 00:06:26
Благодаря за оценката :) свалям та на мен дали ще ми хареса тепърва 6а са разбира
публикувано от soulfly_x3m на 2010-01-24 17:38:59
MNOGO QKA GRAFIKA :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от ljubisa89 на 2010-01-27 17:30:06
публикувано от ahmed_nageib на 2010-02-05 16:16:43
i have problem when i setup game
is problem in game or in my pc if any one setup game plz tell me thnx
публикувано от hammer на 2010-04-10 10:18:27
Ей,това върви ли на 7-ца?