ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от 3dfx на 2008-05-18 14:18:27
Вашето мнение относно Arx Fatalis може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от penisman на 2008-05-18 15:46:07
Който е играл Dark Messiah може да си представи че това е същото само че с отвратителна графика 8)
публикувано от rosen6969 на 2008-05-18 17:02:32
v na4aloto nee koi znae kakvo no po natatuk napravo 6te se vlubite v igrata:thumbsup::thumbsup:
публикувано от ponyasd на 2008-05-18 18:04:08
ЪПА споменава за некакъв крак...такова нещо при мен нема,играта тръгва без никакъв крак,ама така ще си ме убие господ в онази килия...какво ли не натисках за да интерактвам та да излеза от там,не става и не става...егаси говното е тая игра
публикувано от bg1002 на 2008-05-18 19:01:22
Не се оставяйте горните коментари да ви подведат. Играта е една от най-добрите RPG игри правени някога. Може би не е на нивото на FF8,9 или GothicI,II, но на ценителите на доброто RPG ще достави истинско удоволствие.

ПП: Няма нищо общо с DM of М&М.
публикувано от RazorJack на 2008-05-18 21:24:04
това е една от най-култовите игри ВЪОБЩЕ и всеки фен на по хардкор рпг-тата трябва задължително да я е играл.

няма нищо общо с dark messiah (пълен боклук според мен) освен че е правена от същите хора ама нещо са кривнали в комерсиална конзолна насока.
публикувано от ponyasd на 2008-05-18 21:58:52
абе само при мен ли се държи така бъгаво бе..??????
публикувано от pyro-maniac на 2008-05-19 11:18:55
На мен ми иска кодеци някакви.
публикувано от saturn на 2008-05-19 01:51:23
от драйверите на нвидия е !
публикувано от Incubuss на 2008-05-19 16:40:13
Играта е нечовешки добра и с едни от най-остроумните куестове създавани някога. Куестът, в който трябва да предизвикате разстройство на Краля на гоблините, за да го изкарате от заключената тронна зала е уникален. Наистина има проблеми с НВидиа карти - някои текстури правят проблем - например на мен плъховете ми ги експонираше бели :). Много е трудна на места, начинът на кастване на магиите също е мноооого добре измислен - трябва да си нарисувате заклинанията предварително и понеже имате фиксиран брой заклинания трябва да сте много внимателни какъв спел подготвяте за конкретния случай. Успех. Играта определено си заслужава.
публикувано от -=WolverinE=- на 2008-05-21 20:47:11
RazorJack, очевидно не си играл Dark Messiah внимателно. Голяма част от звуците и ambient-a е точно от Arx Fatalis. В момента, в който пуснах DM и ме удари носталгията (изиграх я неотдавна). Атмосферата на места също е идентична (когато получаваш демоничната форма например). Присъствието на паяците и гоблините/орките също е прилика между двете игри.

Arcane Studios останаха без финанси за продължение на Arx Fatalis, което според слуховете било започнато и в последствие отказано (това става преди няколко години). Естествено, за DM имат спонсор и решават да направят по-добре възприемаща се игра. Arx Fatalis не се хареса на доста хора заради battle системата си и cast-ването на магии. Все пак се иска малко умение за да начертаеш бързо и сръчно няколко символа на екрана, преди някое зомби/рицар/дракон да те е докопал.

Arx Fatalis се продава за 19.9 (аз си я купих преди повече от 6 месеца от технополис) ако някой се интересува. Парите ще си ги избие многократно с множеството си тайни, възможности и свобода на игра. Който желае може да избива всичко наред, но няма да достигне до развръзка на историята. :)

И като последни думи искам да благодаря на Uploader-a, че се е сетил за това велико PC заглавие. Така поне повече хора ще разберат какво са изпуснали в далечната 2001-а. :) Аз само се надявам в следващата си игра Arcane Studios да вложат идеи и от двете си игри.
публикувано от margareth на 2008-05-23 09:50:46
хора проблеми с преминаването нататук :)
един гоблин лорд не иска да ме пусне иска някви подписани декларации не иска тези които имам
имам един гоблински клиуц ама тои маи не си испулнява предназнаценито :(
публикувано от LetteRman на 2008-05-23 11:38:57
доста добра, но същевременно трудна игра :thumbsup:
публикувано от margareth на 2008-05-25 00:05:45
да трябва ми помо6т и на мен стигнах до зоната с лава
и един безсмуртен 4ерен демон много бои изяде и стрели но не пада гледах около стаята има само един 6и6 на камината а ако продулйа напред стигам до едно място кадето ск4ам бурхъ едни ре6етки и няма на каде да ходя за6тото отдоло е лава
а за мом4ето което пита как да мине нататук предполагам 4е то4но преди да тругне нагоре по стулбите преди да стигне до влизане в зоната с 4оже6ката крепост има в ляво има стая в която спи един лорд които до леглото си от дясната страна има документи единият е за да ти отворят ре6етката дръгите лордове
публикувано от margareth на 2008-05-25 00:11:24
а и след като вземе6 докъмента 6те отиде6 в страноприемницата там е гоблина които си освободил
тои 6те подправи подписа на докъмента с един (х) и ве4е мойе6 да го даде6 на гоблините зад ре6етката