ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheTRENERA на 2017-01-02 19:39:40
Вашето мнение относно Arc: Neverwinter може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от baihui1 на 2017-01-02 23:34:59
ъъъ... то играта не е ли безплатна по принцип ?!
публикувано от BanKay на 2017-01-03 18:59:04
Не ми побира ума кой е толкова "находчив" да направи този торент... В България минималната скорост на връзката е около 15Мб, което е предостатъчно за теглене и игра на повечето F2P заглавия на пазара.
публикувано от baihui1 на 2017-01-04 02:30:47
то майни другото ами дори я "краква" ;)
публикувано от BanKay на 2017-01-04 13:27:12
100% се е объркал човека. Може да я е взел за offline версиите. Не мога нищо да твърдя след като не е коментирал постовете ни.

П.С.: Моля модераторите на сайта да се свържат с ъплолдера и да проведат разговор с него, обяснявайки му разликата м/у платено и безплатно съдържание. Благодаря Ви.
публикувано от TheTRENERA на 2017-01-04 23:24:33
'huibai' , кой е тоя закон който повелява безплатните игри да не се качват и кои точно файлове са кракнати.. (не ти харесва - подминаваш и на следващата - 0к).
'BanKay' - кажи сега: аз съм и модератор , и един от администраторите , че и ъплоудер в свободното си време. Не мога да те разбера - някакъв форумен падпадък ли си, любител на анимационната фантастика или адвокат на "Cryptic Studios". Това че вече пета година се бършеш сам , съвсем не означава , че имаш и грам идея какво е "платено и безплатно съдържание" , както и има ли то 'почва в сайт като Арена'. И не се занимавай с глупости.
публикувано от ABGTeam на 2017-01-05 11:00:17
Гледните точки са много, но като пример мога да кажа: Linux е фрий, но масово дистрибуциите могат да бъдат намерени и в торентите.
публикувано от farail на 2017-01-05 19:56:40
напълно съгласен със ъплоудера , отдавна не чета PC mania и не гледам Геймъри шоу та да знам кои са последните тенденции при игрите.
публикувано от nikisan2bla на 2017-02-15 20:14:15
Играта не е лоша , но е хубаво да имаш доста свободно време , защото има много занимавка по нея . Графичните модели на енгина , който ползва играта са стари , но това е за да бъде по достъпна . Но не препоръчвам да я теглите само и единствено заради компанията , която я представлява в Европа - "Perfect World"