ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от top4o на 2020-09-25 13:20:57
Вашето мнение относно АНТИФА БЕЗ МАСКА може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Suprotivist на 2020-09-25 16:59:29
Добра работа, Дредлокс.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-25 17:32:21
братле, не ме познаваш. аз съм монах и съм си подарил живота в името на истината. да изрека лъжа е да застана срещу всичко в което вярвам и което ме мотивира. аз не вярвам в света, вярвам само в Живия. ти вярвай в каквото поискаш.
ако това ти е малко като доказателство, ето ти и следното:
тия неща на топчо, ще са актуални днеска и утре. нещата които качвам аз, истинският аз ;), ще са актуални завинаги. америка не може да бъде спасена. тя вече е мъртва. спаси своята собствена душа.
публикувано от lyuboferre на 2020-09-25 17:51:06
Антифа е Еврейско ЦИОНИСТКА АНТИЧОВЕШКА ТЕРОРИСТИЧНА лява организация която има за цел заличаване на БЯЛАТА --ЕВРОПЕЙСКА раса.Това са терористи които трябва да бъдат ФИЗИЧЕСКИ елиминирани.Ако аз управлява Европа,АНТИФА ще бъдат преследвани до девето коляно и разстрелвани пред къщите им и по стадионите.АНТИФА са изроди и безмозъчни лумпени които несамо са терористи ,но саи ЗООФИЛИ,,Съвокупляват се с НЕГРИ..На запад са известни като WHITE TRASH..Това е най мръсната утайка на ''Бялото'' общество.подобна генетична измет подлежи само на изгаряне като биологичен БОКЛУК
публикувано от BorisTheBladeBG на 2020-09-25 18:22:26
На този "top4o" неможете ли да му забраните да спами с неговите боклуци?
публикувано от karambal на 2020-09-26 08:21:38
top40 качва още по-големи боклуци и помии от дредлокс.
но както се изказа въпросния 'монах' имаш правото да псуваш и да не теглиш