Как може да има такива наивни и промити мозъци като някои от коментиралите!.. Ето затова се казва,че комунизма е съсипал мозъците на поколения наред."Фашисти" в Германия НЕ е имало,нека двамата коментирали се поинтересуват къде е партията на фашите и какво означава думата "фашист".Свидетели имало - абе ей,момченце недорасло,дядо ми и половината ми роднини са участвали във войната и ако искаш да знаеш,поинтересувай се ТИ как немските войници са влязли под строй в БГ и е имало ред,били са възпитани и галантни.На Бъдни вечер е имало царска заповед да се покани по един немски войник,вкъщи в София е дошъл избръснат и адски възпитан войник,който е говорил за музика и изкуство на вечерята.След като "братушките",тая гадна руска пасмина идва в БГ,започват кражки,изнасилвания,побоища,мародерствания и какво ли не.И понеже имам приятели И немци,техните дядовци разказват какво е било,когато руската паплач е стъпила там - същите зверства.Концлагерите са РУСКА РАЗРАБОТКА,не немска,ЗАПОВЕДТА ЗА ТЯХ Е РУСКА.
Писна ми да чета из нета изказвания на промити мозъци от "подадената" им с поколения ИЗМИСЛЕНА от Антантата история.Тъп и овчи народ сме,за сетен път се убеждавам