ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2009-07-02 18:00:15
Вашето мнение относно Angels and Demons Revealed (2004) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от corwinsk на 2009-07-02 20:59:52
Добре де след всички тия филми така и не разбрах, какьв то4но им е проблема с нович световен ред на тич хора :lol: Кой ще каже, ье дори и ако приемем 4е цщлата тая работа е вярна, нещата няма да са по добре, когато те управляват света. Все пак вси4ки такива куку филмчета са единодушни в едно - за илюминатите никои не знае кои знае колко много... така че току виж се оказали пичове :P
публикувано от fastdownloader на 2009-07-02 23:56:26
Абе създава се образ не нещо дето май го няма - като имат толкоз много сила и власт що не действат веднага та дано дойде новия световен ред - да пуснат най новия вирус и готово, и аз ги харесвам тези филми ама не виждам на практика действия на илюминатите, освен че създават нови ваксини, нови лекарства и нова техника - и все за човека, когото уж ще изтребват, а кой тогава ще работи за илюминати, кой ще произвежда блага, някой извънземно сигурно..., влязло в таен съюз с илюминатис, за да даде технология, та нека да идва новия световен ред
публикувано от iceman89 на 2009-07-03 00:13:25
Гледайте повечко "ку-ку филмчета" и четете повечко "ку-ку" книжки. Може би тогава ще можете да си отговорите на въпросите.:hmm:
публикувано от McCreary на 2009-07-03 00:16:12
не издържах да го изгледам цялото филмче, но това което разбрах беше че тоя пич се страхува тайните общества да не разрушат католицизама, аз лично съм против католическата църква!
публикувано от petarninov на 2009-07-03 20:08:35
Точно така е! Всеки нормален българин би следвало с всички сили и средства да подкрепи начинанията, целящи най-после да катурнат зловредния католицизъм! Все пак ние сме ги отлъчили от Светата Църква преди около 1000 години, именно защото католиците служат на Дявола!
публикувано от McCreary на 2009-07-04 21:23:29
Ахааа, да разбирам ли че се гавриш с това което казах или си сериозен?
публикувано от tetsuo на 2009-08-20 01:03:40
как може да не издържите да гледате този велик филм виии не сте хора виии сте демони 8):D:P