Велик сериал. Страшно много са си играли да направят толкова детайлите по интериора което е рядкост за фантастичните сериали. Страхотна история, великолепен актьорски състав начело с Кевин Сорбо, Лиза Райдър, Лекса Дойг и Стив Басик. Озвучителните ефекти са невероятни както и компютърната анимация (въпреки че на сезон 4 мисля че беше епизод 8 имаше един момент от 15 сек битка който не беше пипнат нацяло защото когато снимаха закъсняваха с пускането на епизодите навреме и екипа работил по компютърните анимации и пр. са работили почти ден и нощ да успеят да изпипат всеки един кадър но за съжаление не им е успели да обработят този момент, но въпреки това Андромеда си остава най-добрия Sci-Fi поне лично за мен.) Сериала трябва да се гледа особено сега през летните жеги ако не сте на море или на басейн или по кръчмите можете да го гледате няма да сбъркате. Приятно гледане!
Ъплоудъра кажи си адрес или някакви координати да ти пратя някоя каса бира.
А за въпроса на brembar21 мога да кажа следното: в един от епизодите (мисля че беше сезон 1 епизод 15-17 не съм много сигурен кой точно) обясниха как го правят това, но аз ще ти го обясня. Използват една машинка която се слага на китката и тази машинка отклонява "умните" изстрели. Това естествено не работи ако изстрела е от упор. Ако имаш други въпроси с радост ще ти отговоря.