ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от skamber на 2012-02-26 15:13:55
Вашето мнение относно Anadolu Kartallari (2011) DVDRip XviD AC3 DD5.1 LTRG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от invinceble на 2012-02-26 18:03:31
До първия коментар, ти колко пъти си бил в Турция та знаеш какви са порядките там? Истанбул е доста по "западен" отколкото София например... Това че съдиш за някои хора по някакви глупави внушения, няма нужда да го споделяш.
публикувано от appolon на 2012-02-26 15:32:21
Филмът е с отлично качество, но просто е зле. Изкуствена и зле прикрита имитация на светски живот и Западни порядки. Слаб сюжет. Благодаря на ъплоудъра за труда.
публикувано от devko на 2012-02-26 17:19:41
Please send! I really want see more more new TURKISH movies... If you share new TURKISH films, Arenabg will be more populer than now...
публикувано от USP на 2012-02-26 19:27:23
Туй за анадолските дервиши ли се разправя? Щото анадола е доста далеко от европа.........
публикувано от pfloyd на 2012-02-26 19:37:38
Top gun кючек. Мечтата им е да не са това, което са, но...
публикувано от nesso на 2012-02-26 21:08:03
майтапа на страна,амъ софия е като гето в сравнение с истамбул..........:(
публикувано от tahi на 2012-02-26 21:38:11
Филмът ми изглежда добър.
След като успея да го изтегля, ще се заема с превода му ...разбира се ако няма други желаещи;-)
публикувано от abgg на 2012-02-26 21:40:41
Да, като циганската махала!
Иста[b]Н[/b]бул и близката до Балканите територия е много по-добре от нас. Не съм ходил до Анкара, но предполагам, че и там е така.
публикувано от luboch на 2012-02-26 22:26:23
Абе каква Европа са били и кога ще бъдат? Бяха Европа преди 10-12 години сега са си дива Анадола дори в Аксарай. Преди 15 години им дърпаха забрадките ако влязат в училище така сега се разхождат с фереджета и с бради показно и без притеснение.
публикувано от tahi на 2012-02-26 22:45:39
Относно изказването на luboch...
Приятел, ти май си гледал много филми. Не разбрах връзката между Анадола - Аксарай - забрадките и Европа.
Първо...Европа само ще спечели ако ги приеме в съюза.
Европа а и целия свят са в криза...а те са в икономически разтеж!!!
Относно субтитрите...
Отказвам се да ги пиша, защото някои хора правят от филм - политика.
Аз не съм политик...Sorry :hump:
публикувано от bacardibg на 2012-02-26 22:58:50
като си мислите,че е такъв голям кеф в Истанбул - що не вземете да си отивате там.....опс забравих че там не ви искат O:-
публикувано от kolad на 2012-02-27 00:22:07
:thumbsdown:
публикувано от luboch на 2012-02-27 00:26:08
Тахи ти си такъв малоумник че не ми се говори даже с тебе. Вероятно се казваш Тахир затова. Турция има икономически растеж само благодарение на това че на политиците в Европа някой просто им е изпил мозъка та им наляха икономика за сметка на собствената си такава. Не защото сами са си я създали.
Всъщност прав си тука не е мястото за политически спорове обаче такива филми просто са пропаганда и то направо политическа. Какви жени в турската армия, какви пет лева бе човек. Бе те жената за човек не я имат камо ли да я качат да управлява самолет. Като си помисля че само преди 15 години почти бяха докоснали европейския модел... Ти откога не си ходил в майката Родина?
публикувано от luboch на 2012-02-27 00:27:55
...Като си помисля че само преди 15 години почти бяхте докоснали Европа, сега в мислене сте си пак 100 години назад. Ти откога не си ходил в майката Родина?
публикувано от tahi на 2012-02-27 00:45:01
Не ставай смешен бе човек:thumbsup:
Някои наливат пари в чужда икономика, за сметка на свойта...
Ей с това ти изказване приключвам спора:D
А затова,че съм малоумник...
да ...така си е.
Занимавам се по 10 часа на ден, само за да можеш като се прибереш в къщи...да си изтеглиш няколко филма за 15 мин и да си гледаш с кеф и то напълно безплатно:)
Не съм се заяждал с теб но ти благодаря за комплимента. Какво да правя...малоумник съм си :drunk:
Черпя те една бира затова, че ми даде да се разбера:D
публикувано от b3bo на 2012-02-27 02:00:16
bacardibg искам само да те попитам. Ако си роден в Германия но си Българин дали ще доидеш в бг да живееш ? Или ще си Българин със сарце швабско ?
публикувано от kinglear на 2012-02-27 17:19:38
Че филмът е пропаганда е ясно и без човек да го е гледал. Турция има политика да се пропагандира чрез филми като готина и нормална държава и в това наливат доста пари. Което щеше да е ОК, ако беше вярно, но не е. Манталитетът на мнозинството там още е в средновековието.
Други държави също правят пропагандни филми, но правят и самокритични филми. Дайте пример за самокритичен турски филм... няма.
публикувано от miroslav93 на 2012-02-27 19:46:35
Уау, да не би черните братя да са направили нещо стойностно?
Еми не са.
публикувано от graupner на 2012-03-02 00:00:12
БГ субтитри ще има ли ? ?
публикувано от aylanka на 2012-03-06 00:08:07
Филмът е направен относно това, че Турските военновъздушни сили навършват 100 години и на мен много ми хареса, а и защо винаги пишете политически коментари под турските филми, а не си признавате, че са много добри. Правите някакви смешни сравнения с България. Защо винаги се правите на големи патриоти, когато става въпрос за турски филми и пр.? Това е просто филм, хора, ако го изгледате, никой няма да ви обвини или нещо подобно. Филмът може да не ви е харесал, но поне пишете за филма, а не да започвате да плюете. Някои го правят, без да са гледали филма дори, само ако видят, че пише Турция.Турското кино е много добро и който не гледа техни филми само заради някаква смешна омраза, не знае какво губи.
публикувано от aylanka на 2012-03-06 00:16:52
...само защото пише държава Турция. Турското кино е много добро и стойностно, правят страхотни филми и който не ги гледа, само заради някаква смешна омраза, не знае какво губи. Ненапразно киното е наречено едно от чудесата на света, затова наслаждавайте му се, гледайки филми, без значение от коя държава са.
П.С. Просто исках да изкажа мнение, но който го разбира.:|