Мисията с колата ми скъса нервите, играх я 40-50 минути. Единствено, което ме държи с джойстика пред монитора е горе-долу интересна история. Ако бях едитор в gamespot или gametrailers не бих и дал повече от 7.5. Наистина играта има оригинални идеи, но те просто са съсипани от лошата техническа реализация. Камерата няма да ви се подчинява, както искате, самотата в тъмнината по-скоро не е страшна, от колкото досадна като муха, контролите също си имат своите проблеми наред с трудността на изпълнението им. Ще продължа да я играя, поради липса на по-добро заглавие, но засега съм с доста лошо впечатление, както казах главно от техническата реализация...
Аз я играх малко за бокса. Ще ви изненада с приятна история (още съм доста в началото, но ми харесва на къде върви) и музика (знаете - Мистерията на българските гласове) и ще ви съсипе с невероятно неудобните контроли (ще си скубете косите, колко копчета трябва да цъкате (, камера (много в стила на Alone in the Dark ot 1995) и техническо представяне (като цяла има доста бъгове)...
Това обаче е за xbox360, за PC неудобните контроли и непослушната камера може да не са проблем...
Ето копирах малко от това дето съм писал по форумите...