ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от drinkin.park на 2007-11-22 18:33:19
Вашето мнение относно ALL THAT REMAINS LIVE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tzaka на 2007-11-22 19:08:52
Суууупер!!! имам аудио рип-а, а сега и самото двд. Много благодаря drinkin ;)
публикувано от drinkin.park на 2007-11-22 19:16:12
искам само да добавя, за да не стане някой гаф, че файла ( .ISO ) трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде свален на NTFS дял, защото е повече от 4GB, а на FAT не могат да се създават такива файлове.

Концерта е супер! ;)
публикувано от drinkin.park на 2007-11-22 20:13:48
не е задтлжително да го разархивират и да го делят - единия начин е директно да се гледа с някой ДВД плейър, пък другия е, доколкото аз разбрах, с Nero Recode директно го записва на 4.7ГБ диск.

Добре, нека направим така - всеки,който смята себе си за затруднен да спре да сваля, а ДВД-то ще бъде качено наново (това ще бъде изтрито) като ще бъде разархивирано - аз относно това нямам проблем и се извинявам за причиненото неудобство.

O:-
публикувано от drinkin.park на 2007-11-22 20:52:31
следващия път ще го имам впредвид.

"Потребители", приемете моите искрени извинения за причиненото неудобство и ако някой има нужда от различен формат или указания за нещо - да не се притеснява да ми пише Лично Съобщение, ще се постарая да бъда максимално полезен; също ако има някой, които иска ДВД-то в друг формат - нека напише. O:- сбъдвам музикални желания :cool:
публикувано от drinkin.park на 2007-11-22 21:53:33
оооооооо тогава ти ше бъдеш моя ангел, който изпълнява желания ;) съответно ще бъда много благодарен :smile: :thumbsup:
публикувано от wishnight на 2007-11-22 22:08:38
Охооо, много мерси!!! Много любима група.
Между другото, като гледам рилийза си е твой, от къде успя да намериш дивидито?
Бих искал да си го купя :)
публикувано от drinkin.park на 2007-11-22 22:36:18
не е мой релийза-там пише uploaded by ;)
релийза си няма собственик-нищо не съм трил от оригиналния торент, който май идва от Чехия, ама не е сигурно

като гледам датата на издаване си мисля, че в БГ ще може да си го купиш едва след месец-2-3-5... все пък България е...
публикувано от BlackCorsair на 2007-11-23 09:23:54
super qk live na super qka banda!
публикувано от drinkin.park на 2007-11-23 16:18:12
имаше прекратяване на сийдването НЕ по моя вина - проблеми в трасето, но след разговор с ISP-то вече всичко е наред и се надявам да няма проблеми за в бъдеще. Сийдвам с максимална скорост само този торент.
публикувано от petko.valchev на 2007-11-24 00:12:37
Ееееееееееееее ... хора нямате право да уплоадвате това:D ... Жестокоооооооооооооооо ... Мерси на упера ... Тая група е толкова добра, а за вокала да не говорим, а и като се има в предвид в коята група е бил преди:P ..... мерси .... мерси
публикувано от metal_maiden на 2007-11-24 02:35:08
Wishnight, изобщо не трябва да чакаш толкова много...е, ако чакаш DVD-то само да се появи на витрината на магазина пред вас, никога няма да го дочакаш, но не мисли че защото сме в България, не можем да се снабдяваме с нова музика...Аз редовно си купувам оригинални дискове, и то главно ограничени издания, и най-дългото ми чакане е било не повече от месец...
Не знам откъде си, но не може да няма музикален магазин (а най-добре метълшоп, в по-големите градове има поне по един) в твоя град...Просто отиваш там, казваш какво търсиш, може даже да го имат на място, но ако го нямат - ще ти го поръчат...Аз лично съм от Бургас, и пазарувам от един от двата метълшопа в града...
Искам да те поздравя, че си решил да си купуваш оригинални издания и да подкрепяш любимите си групи...ако повече хора го правеха, тогава щеше да видиш DVD-a като това дори в Метро...
публикувано от bcava на 2007-11-30 18:25:52
защо като го разархевирах ми тръгват само екстрите:'(:'(
публикувано от drinkin.park на 2007-12-01 01:45:09
защо го разархивираш? Mount-вай го на виртуално ЦД и гледай - не знам някой да е имал подобен проблем, но при мен всичко е наред.
публикувано от petko.valchev на 2007-12-25 14:37:33
Хораааааааааааа ... моля ви сеееееееееееееее ... даите малко сеееееед, че от толкова мнооо време изкам да си изтегля това ДВД :blush:
Мерси мнооо предварително O:-
публикувано от petko.valchev на 2007-12-30 10:42:05
Хора благодаря ви супер многооооооооо ... нема такова ДВД ... нечовешката група и нечовешкия концерт ... мерсииииииии :thumbsup:
публикувано от drinkin.park на 2008-06-11 16:43:36
СПИРАМ СИЙД-а. полвин година го сийдвам и нито е един от всичките 86 човека свалили ДВД-то не пожелаха да останат сийдъри! ЕВАЛА! Благодарен съм в на всички вас, СЪРДЕЧНО! Давате ми стимул да качвам още... и още, и още. И вече 300ГБ не ми стигат. Няма и как да ми стигнат....