В отговор на spawn92, защо мисля, че филма е бозица, говоря за Пришълецът срещу Хищникът 1, отговорът ми е следния:
1-во: Сюжетът е по-плосък и от циците на Али Макбийл, та чак на моменти вдлъбнат. Дали главната роля ще е поверена на Робърт Де Ниро или на Любослав Пенев-все тая. Група дезориентирани шизофреници търчат из някакви мазета. Гениално. И без това не бях очаквал присъствие на определен психологически момент в цялата работа. За любителите на доброто, светлината и феите ще кажа, че главната "героиня" (макар че не виждам особено геройство в това да крещиш наляво надясно из декорите) успява да победи лошите - къде подкрепяна от някои разчувствал се извънземен, къде от идейните проблясвания на сценаристите. Евала, бате. Хепиендът е налице.
2-ро:Сценарият за филма явно е писан на санскрит, тъй като на моменти се губи и без това слабата нишка. Не обвинявайте режисьора - той просто не е бил роден когато са се правили предните филми.
3-то: Не става ясно кой ската парите и не плати за лицензираната версия на Flash-а. На момчетата от дизайна и ефектите просто им беше непосилно за трийсет дни да направят повече от двата смислени ефекта и началните надписи на филма. Нека великодушно отминем това. Реално погледнато нямаше какво толкова да се прави по филма на тема спец. ефекти - не че битките са малко, но просто се водят в такaва тъмница, че е все едно дали се мята пришълец или друсаш разпран чувал.
4-то: Гледали ли сте рекламата на Пурлан едно време? С яката песничка. Е, тя е малко по-дълга от филма, но поне в нея се казва нещо. И то по на място от "Врагът на моя враг е мой приятел". Като вземете предвид, че бяха нужни двама актьори да изразят тази дълбока философия, на която се основаваше почти целия филм. Бахти, дори рекламата на Бонукс с оня видиотения чичко беше по-дълга и завързана.
5-то: Някъде четох един анекдот, който ще перифразирам:
Попитали феновете на поредицата:
- Какво мислите за последния филм - AvsP?
- Ами поискал е режисьорът да направи една пълна гавра с нас и с класиката и това напълно му се е отдало.
В отговор на rumbgsal, ако беше прочел коментарът ми внимателно щеше да разбереш, че аз харесвам филмите за Пришълецът и Хищникът и то много! Но явно не можеш да четеш, както и да пишеш, за съжаление при теб първите 7 години са изпуснати, така че няма спасение! Колкото до баща ти Гаро, не го гледам и нямам намерение!