ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kachamaka на 2007-12-31 12:12:23
Вашето мнение относно Aliens.Vs.Predator.Requiem.2007.CAM.XViD-nDn може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от lionel_messi на 2007-12-31 12:38:30
тея screenshotove нещо маи ми намалиха новогоди6ния ентусиазъм :'(
публикувано от lionel_messi на 2007-12-31 12:29:14
я да жидим сега дали е по добро от другият които е качен няколко дена по рано????????-_-
публикувано от viktoruzunov на 2007-12-31 12:29:14
Кога да чакаме по добро качество
публикувано от Tony_Montana на 2007-12-31 12:32:51
Гледах го на кино,малко фактологията на места бяга , ще видите няма да издавам.Но отново скапан кастинг на актьорите просто не ги рабирам тия хора как може да нямат очи че за тия филми си трябва ярка фигура която да изпъква.И според мен няма да има повече продължения , накрая не се загатна с нищо че може да има още филми....жалко кофти край на 2 от най-ефектните хорър персонажи евър
публикувано от BamBuchaBoyZ на 2007-12-31 12:46:57
[NUKE] » [ Aliens.Vs.Predator.Requiem.2007.CAM.XViD-nDn ] % [ bad.ar_out.of.sync ]
публикувано от fellix на 2007-12-31 13:36:36
Хаха, каква "графика" бре човеко - това да не ти е видеоигра. :P
публикувано от carbonid на 2007-12-31 23:01:36
по нищо не се различава от предният релииз, отврат качество,веднага го изтрих.
публикувано от bahtich на 2008-01-01 12:08:18
доста трудно се вижда нещо(особено е тъмното), леко се разочаровах, но ще изчакам да излезе с по-добро качество
публикувано от mokriq1 на 2008-01-04 15:49:45
ами субтитри от каде
публикувано от Thezoggy на 2008-01-06 00:56:51
[size=2]Харесвам цялата поредица за Aliens и Predator и понеже сега се връщам от киното бързам да напиша своя коментар.[/size]

За тези които са добре запознати с подробностите от всички предишни филми и всички PC-игри на тази тема мога да кажа че има някой необясними случки, и някой сметки, които просто не излизат, Е да има скалъпено обяснение ама до кога ще се обесняват всички недомислици с поредния мутирал Predatorian, освен това как можаха да изпратят най-некадърния Predator на който му липсваха някой много, ама много важни оръжия и атрибути и естествено каквито и да било бойни и стратегически умения. Ммм да a сега да се пренесем в атмосферата на филма:
- Първите 5 минути: всички сте ги гледали
бум тряс и малки зародишчета щъкат на воля
- Predator: "Ах вие гадове сега ще ви смачкам чакайте ме само да си взема кухненските ножове и идвам"
пиууу бжжжж едно такси моля от тука до Земята, бррр
- Aliens: "Малиии к'о стана тука бре, тоя пендел, предаториан, предейлиън ли е к'ъв е що е ама е мноо нахален"
- Predatorian: "Крррр аре чупка храната е за мене"
- Terans: "Аааааа уууууу малииии ша са мре"
в същото време: Фиуууу пиуууу плйок пссссс
- Predator: "Кр Кр Кр Кр къде сте гадове донесъл съм си кутията с Henkelbach, лазерно заточени"
- Aliens: "Ама тоя хибриден мухльо наистина е мнооо нахален"
- Predator: "Що се криете в каналите бе там е много мръсно"
и минава на 1 метър покрай два Aliens без нито да ги види или чуе.
- Aliens+Predatorian: "Ами хубаво де аре да ходиме на вънка ама през стената че е по-пряко"
прас трес малко кютек в резултат един удавен и един нарязан на тънки филийки, но това не едостатъчно бум тряс хоп аре на разходка до Макдонълдс че сме гладни
- Predator: "Аз фаст фууд не ям щото не полезна"
- Aliens: "Тогава си гледай работата скапаняк"
- Predator: "На кой викаш скапаняк бе..."
в същото време:
- Terans: "Много голям шит хепънс ша съ мре определено"
- Predatorian: "КррррррКррррр аз отивам за по-крехко месце, пъ и малко да се изживея като Кралицата майка"
в същото време Predator стреля от 1 километър по Aliens без да улучи нищо естествено то е ясно
- Predator: "ЪЪЪ к'во става бе тия нещо са много бързи не мога да ги целна, е аре голяма работа ще си пострелям малко ей така та да спре тока"
- Аliens: "Хи Хи абе тоя нормален ли е или просто е мног тъп или пък просто е сляп"
- Predator: "Май трябваше да си взема другите очила"
- Aliens: "На На На На аре 'фани ме де"
в същото време тераните много са го закъсали: "Малии умрех" много пъти
- Predatorian: "Я да видим дали ствам за доктор....." прас трес кррр ъъъъ уууу аааа "ЪЪЪЪ май не ме бива много за хирург, по-добре да се пробвам в някоя месарница"
- Predator: "Aаа ма ти тука ли си бре Ела мамин златен, ооо и хапеш е сега ще ти ........"
- Predatorian: "Шшшшш еий пичове елате тука че тоя нещо мно'о се ядоса, аре идвайте че нема да ви платя надниците"
- Aliens: "Уффф аре пак ние да опереме пешкира.."
бъххх въххх прассс трессс джангъъър шшшък мъъък
- Terans: "Къде е Бате Бойко да ни спаси, аааа ма ние си нямаме Бате Бойкоо..." всички бягат
- HQ Terans: "Нема да се плашите ние ше ви опраим само се скупчете по-близичко да не хабиме амуницийте"
- TeranMarines: "Go Go Go Go Go Go......"
- Predator: "Днеска май няма да мога да се прибера навреме за да гледам мача.. скапаните Aliens ми строшиха плазмената пуцалка сега ще трябва да се оравям само с двете си леви ръце"
през това време на улицата
- Aliens: "Ехаааа какъв късмет извадихме, Тераните имат само гумени куршуми май, ние изобщо не умираме като стрелят по нас"
- TeranMarines: "Изобщо не е чесно, кой по дяволите е купил менте оръжия дето за нищо не стават един кьорав Alien е можем да свалим, а пък нас само ни ядат"
в същото време:
- Predator: "Ела тука бе мелез гаден не ми бягай т'ва че ми строшихте пуцалката много ме обиди и ше трябва да се рабереме по мъжки"
- Predatorian: "Гаден мелез ще викаш баща си бе кретен"
- Predator: "Е сега ще ти ...".....
в същото време..
- Един Teran: "Хей Бро виж каква дрънкулка на батерий свих от тоя невидимия"
- Друг Teran: "Малииии голямя работа е т'ва ша знаеш, аре да ипържим малко Aliens на път за едно хеликоптерче"
бъм тряс прас бжжжжжт пиу пляяяс бжжжжжът
- Един Teran: "Много са му кофти батерийте на това май са китайски, някои да си носи зарядно за телефон?"
- Друг Teran: "Нема Бате давай да бегаме че стана мазало.."
през това време:
- Predator vs Predatorian: Бухххх Прасссс Трессс Крррр Крррр РРРР ърррр Гриз Гриз: ХА И аз Имам зъбки, да ама мойте са повече......Гриз Гриз
- Terans: "Аре да отлитаме щото имам лошо предчуствие...." "А чакай да се пробвам да целна един Alien с едно пистолетче нищо че до сега го стреляхме с гаубици пък нищо не стана"
- Predator vs Predatorian: Бухххх Прасссс Трессс Крррр Крррр РРРР ърррр Гриз Гриз Гриззз Гризззз
през това време хеликоптерът: Брррррррррррррррррррр излетя........

............... Nuclear Launc Detected.............

бум

публикувано от didii на 2008-01-14 21:33:21
HAHAHAH NQMA PO DOBRO OPISAMNIE ZA FILMA NAPRAVO SE IZKEFIH.SAS UDOVOLSTVIE 4ETOH AHHHHBZZZUFFFFF OHHHH AIIII 6TEEE SEEEE MREEEE... SAMO PITAM ZA KOGA SUBS?????6 ZA UPA8)
публикувано от bighugmug на 2008-01-18 19:05:01
ami to ima sub
публикувано от freeze на 2008-01-19 01:54:18
Букви още няма нали !:D
публикувано от kempes на 2008-01-24 22:02:08
вместо да се пишат глупосто юо не вземете да качите някоя по-добра версия. между другото, от повечето коментари разбирам, че не говорите и правилен български
публикувано от uuuuki на 2008-01-25 22:11:27
тоя филм има субтитри ама само трябва да ги изтеглите;)
публикувано от izkufelec на 2008-01-27 10:24:45
абе хора кога 6те излезе ДВД-РИП ?!?!?