ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-28 15:16:22
Вашето мнение относно Alien Encounters - Roswell (2018) 720p WEB x264 Dr3adLoX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от adXok на 2020-10-29 02:15:10
Неудачно управление и грешка на био-андроидите на борда на този малък кораб, пригоден за планетно изследване, но не и за пътувания в дълбокия космос.
Те не са били хора, а био-роботи. Нямат репродуктивни органи, както се вижда от филма на Рей Сентили (който имах на диск още в средата на 90-те, сравнително рядко нещо тогава). Те са могли да комуникират и поддържат живот с помощта на подобни на кутия източници на информация и енергия, когато не са на кораба.
Има подобни случаи в историята и от преди, но са изключителна рядкост и пазени в тайна. Бум на електрониката се постига след разузнаване на кораба в Розуел (през 1948-ма година, реално веднага след Втората световна).
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-29 11:24:05
еми.... грешка на био-андроидите.... не си бил там да им покажеш как стават нещата... хахахахах! :Д

има истории в древните книги, които не си чел, в които са описани такива случаи с паднали чинии. причините както обикновено са такива каквито необразован човек като теб няма как да отгатне. :Д
публикувано от adXok на 2020-10-29 12:17:23
Причини има всякакви, но най-вече са технически неизправности или бъг от невнимание, пренебрегване на условия на планета, грав. поле и неговите флуктуации (не е постоянно) особено за такъв род машини е изключително важно.
Не ми е обяснява на технически неграмотни хора, нещакато поляритет, наслагване на грав. вектор особено при кацания и излитания, в повечето случаи спешни (поради защита, опасност, инциденти). Никой не е безгрешен. Дори и те...
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-29 12:50:09
ей, ти и за поляритет ли знаеш бе?!?!? ааааа.... ти си много за мене. аз през 2010та направих филм за връзката между инерция и гравитация и съответно инерционен двигател на теория, но до поляритета не съм стигнал. тва е на следващата страница. :Д

мижитурка, точно защото си толкова нагъл и арогантен, за това винаги ще си на дъното.
публикувано от adXok на 2020-10-29 21:22:34
Аха, на дъното съм. И даже копая ново дъно.
Ква инерция те гони, представям си каква щуротия е тоя филм от 2010 за "връзката" между инерция и гравитация... инерционен двигател. Ти си открил значи воденичното колело, задвижвано от падаща вода. И това още 2010 г. - наистина впечатляващо.