ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kainy на 2010-05-04 18:51:22
Вашето мнение относно Alan Wake Region Free XBOX360 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-18 11:53:49
^ Ъм всъсшност горе-долу всичко показано до има в играта. Няма торнадо защото има една секция където Тъмното те преследва и вдига и размята всичко по пътя си.
Забелязахте ли че пича дето управлява Алан на демонстрацията играе с геймпад, о иронията!
публикувано от mayhem на 2010-05-18 10:56:25
Ами именно щото е орязана брат - фитната специално за кашона!
публикувано от mayhem на 2010-05-18 23:13:27
Съгласен !
+ контролера на бокса е много добър :)
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-18 23:05:49
Controller за PC щото просто е удобно при демонстрации ит.н.

XBOX 360 контролер за Windows по-скоро
публикувано от Crunk на 2010-05-14 01:23:56
Относно мишката и клавиатурата... Никога не съм вярвал, че ше играя FPS с джойстик, обаче като си взех xbox-а свикнах. После кашона изгоря профилактично... докато си купя нов се провбах да играя F.E.A.R. 2 на компа... Бях като майка ми като я учех как да работи с мишката :D Не можех да се оправя :D Беше ми неудобно...
публикувано от mayhem на 2010-05-17 21:12:52
Прав е :-/
+ земи прочети хардуера на кашона ти какъв е брат
не случайно Cevat Yerli каза че Crysis 1 няма да излезе за конзоли защото именно така прекрасните конзоли са с по 512 рам - айде 1 гега в най добрия случай - затова земи чети малко - в + ше ти е ! ;)
публикувано от Nakev на 2010-05-14 00:04:17
100% ще ме накажат но това не мисля че е смешно
http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html http://www.geeks3d.com/20081222/graphics-comparison-pc-vs-xbox-360-vs-ps3/ http://www.gamespot.com/features/6202552/p-2.html Сами си правете изводите.
публикувано от nobel на 2010-05-15 23:23:25
Айде хейтъри чао! Аз сега ще си цъкам POP и Red Dead Redemption и ще съм много зает зада чета тролските ви доводи.
Чао сдухан:lol::lol::lol:
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-15 09:25:55
Пич кви пари,невиждаш ли торента !!! :grrr:
публикувано от Nakev на 2010-05-15 08:35:27
Тъй като аз си купувам игрите които си заслужават, наистина ми е все тая с каква защита са.
А да си взема бокс или пс3 за 600-800 лева и да давам на месец по още 240-360 лева ми се струва абсурдно. При положение че компютъра го ползвам за още хиляда неща.
публикувано от mayhem на 2010-05-18 19:53:05
+ наистина е по-лесно с геймпад да се играят игри от трето лице - лично аз си имам пад и си играя с него!
публикувано от mayhem на 2010-05-18 02:16:40
И за капак доста добре знам всички модели видео карти и квото си поискаш момче - моля да не се обиждаме - занимажам се с компютри от доста години вече !! ;)
публикувано от mayhem на 2010-05-18 01:42:54
Ето я и демонстрацията
http://www.youtube.com/watch?v=4Fqb5VRtTL8 еми няма такова чудо сега в играта няма и да има докато е само за кашон - ей тва е момчета !
с коментарче на клипа от фен по-долу ......
цитирам
Alan Wake is going to be awesome....especially on the PC. еми ако някой ми каже още нещо евала!
чакам...
публикувано от Crunk на 2010-05-10 00:24:48
bewithme_, как така като свържеш конзолата към PC монитора 2/3 от ефектите ги няма!?!?!? Къде е логиката? Xbox-a е направен да си орязва графиката на PC монитори??? Преди да си купя телевизора играех на монитора от компа. И ефектите си бяха същите, и сенките си бяха също толкова квадратни и грозни. Единствената разлика беше, че заради по-малките пиксели на монитора резолюцията изглеждаше по-висока и графиката ми се виждаше некакси по-мазна и приятна :D
публикувано от nobel на 2010-05-17 17:05:55
Повечето компютри са вече с 4 ядра над 4 гб рам и 1 гб видео.Затва че ти си спести тъпия коментар за хипердобрия процесор и специалната карта на гурливия кашон:lol::lol::lol:
публикувано от nobel на 2010-05-17 17:00:13
Mayhem ти си рядко прост тип!Малко разучи преди да се изказваш неподготвен xboxa има 3 гб рам хипер добър три ядрен процесор и специална видео!Не му е нужна по-добра конфигурация понеже игрите са направени както трябва да са направени и всички за PC,но не са!Че на филмчетата графиката била по-добра може би,но не много и въобще не бие на яка разлика!Плюс това в повечето клипчета с сравнения xbox-ps3 са пуснати на 720 пихела не на 1024!Земете млъкнете с тея излишни спорове и коментирайте играта! !
Пич ти явно караш още с 386-цата:lol::lol::lol:.За теб явно 3 ядра са страшно много.Недей да пишеш глупости.Повечето компютри вече са с 4 ядра и над 4 гб рам и 1 гб. видео карта.Затва не хвали пръдливия кашон смешен си:lol::lol::lol:
публикувано от blumentopff на 2010-05-13 21:02:43
Nakev направо ме разби :lol::lol::lol: СМЕЕЕЕХ!!!!
публикувано от mayhem на 2010-05-16 22:38:24
Мале нещастници събрани от всички краища на тая цветуща държавица се изказват мале мале :lol:
момчета всяка една игра се прави на PC и ако не излезе за PC ебати гейм компанията значи ялова, а на умния дет мисли хората за хейтъри да ни течали лигите по това и онова мога да му пожелая късмет с S.T.A.L.K.E.R. и Crysis :grrr: - "въри" ги играй брат , да не забравяме и StarCraft 2 и Diablo 3 !!!
Така че малко се съобразявайте с нещото което промени света - PC!!!!!!!
публикувано от Crunk на 2010-05-09 23:07:21
blumentopff, ами да, до вкус е. Тогава защо се опитваше да ни убедиш, че играта е тъпа, скучна та даже и не е хорър?...
публикувано от mayhem на 2010-05-18 15:57:21
Controller за PC щото просто е удобно при демонстрации ит.н.
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-17 23:59:13
Сметни за 2 конзоли за 5 години колко са.Не са хиляди но не са малко май май.
А колко мултиплат игри излизат с месеци понякога с половин година за конзоли преди РС версията...каква половин година я вих кога излезе Manhunt 2 , я виж кога излезе Bully!
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-17 21:36:42
^ А на прехвалената ти Криза продължението дали няма да е мултиплатформа гений?
И кашона момчета е с GDDR3 ram дето още 5 години няма да си сложите на щайгите а бокса Е на 5 години. :lol: Да не говорим за процесора на PS3...

Всеки леймър мама и татко са му купили компютър. И аз ще джиткам starcraft 2 и diablo 3 (като излязат след поредното забавяне) а който заради предрасъдъци и фенбойзъм няма да даде някой лев зада играе най-яките игри не е никакъв геймър. Ама догодина ще даде 300 лв за ново видео или проц...
публикувано от doyoubeliveinfateneo на 2010-05-13 09:30:43
Nakev,fanboy,не се излагай повече.
публикувано от Nakev на 2010-05-13 09:10:21
3. С мишка и клавиатура се играе по-лесно. Я да видя как ще играете StarCraft с контролер ...
4. Игрите за PC са по-евтини от тези за бокса. Факт!!!

Единствения недостатък е както в този случай че понякога не пускат интересни игри като тази за PC.

А за забавянето особено за АС2 беше заради ДРМ-а.
публикувано от Nakev на 2010-05-13 09:03:23
Абе вие луди ли сте :) естествено че PC-то е по-добрата платформа за игри.
1. Графиката на игрите е по-добра за PC. Това е ФАКТ
2. Това за телевизори, монитори, дето го обясняват по-горе също е много голяма глупост. Защото съм с 22" монитор и 32" телевизор и разликата е единствено в резолюцията. Просто 32" е Full HD. Ефектите са си на МАКС и при двете нищо не се губи.
публикувано от Crunk на 2010-05-16 14:09:16
Nakev, батка къде видя 800 лева!?!? толко струваше Bundle-а с HALO 3 пред 2 години като си го купих :D

я провери тука http://www.plesio.bg/microsoft-xbox-c-69981125.html А и става въпрос не за възможно най-скъпия xbox, а за тоя на който можеш да си цъкаш. Разликата между най-скъпия и най-евтиния е аксесоарите. А и къде го видя тоя ELITE с RGB кабел? :X
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-18 00:06:38
nobel

Жалко е че наричаш Алан Уейк голямо заглавие.Пробвах го...не е

И аз пробвах и Stalker и Crysis . Сори ама конзолните ексклусиви са по-добри от РС
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-18 00:04:14
Nakev ти ако се беше утепал толкова да си купуваш игрите нямаше да се моташ по тракерите хаха.

И аз до преди няколко години бях същия кон с капаци и се дразнех като не излизаха игри за компа.
Последния ми компютър след като му бройх близо хиляда лева и СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА трябваше да сменям проц и набих 300 кинта е на втория ъпдейт се отказах.Все пак Xbox - 400 лв и нямаш грижи
публикувано от nobel на 2010-05-18 00:03:11
[code]Сметни за 2 конзоли за 5 години колко са.Не са хиляди но не са малко май май.
А колко мултиплат игри излизат с месеци понякога с половин година за конзоли преди РС версията...каква половин година я вих кога излезе Manhunt 2 , я виж кога излезе Bully![/code]Човек оставам с впечатление че според теб нямам конзола:lol::lol::lol:.още от PS1-си прая колекция из къщи.:lol::lol::lol:
публикувано от Nakev на 2010-05-18 00:03:10
И ми е интересно сега някой да ми каже че конзолата му е по-добра от 4 ядрен процесор 4 гиги ддр3 и карта със 860мб/448 бита.
Както казах преди единственото за което ме е много яд е тази игра. Защото я бяха обявили за компютър, а после я спряха. А гледах днес първият епизод и мога да кажа, че играта наистина е жестока, НО това няма да ме накара да си купя бокс-а.
публикувано от nobel на 2010-05-18 00:00:01
Nobel само до средата на този месец са излезли 3 големи заглавия дето ги няма за РС.
Едно от тях е Алан Уейк дето го оспамихте.
Жалко е че наричаш Алан Уейк голямо заглавие:-/:-/:-/.Пробвах го...не е:-/
публикувано от bewithme_ на 2010-05-10 00:04:08
пробвал съм да свържа бокса си към монитора си lcd, подразбира се и да ви кажа 2/3 от ефектите ги няма, за разлика от това, когато е към lcd tv, просто пц то е по добро на монитори, но на тв 32" или повече издиша мн, така че бокса си е бокс и не съм фенбой, преди да си зема бокс съм слагал над 4к да не кажа повече в различни пц, а резултата бе само за 3-4 месеца,докато излезе друга игра, която вече не покривам на макс, така че всеки си решава, не търся спора, но за мене бокса си е на първо място :thumbsup:
публикувано от nobel на 2010-05-15 01:08:03
Nakev
XBOX360 Elite+Halo 3 ODST+Forza Motorsport 3 e 540 лв .Това е конзолата ПЛЮС 2 оригинални игри и то не какви да е а големи заглавия.

Хейтъри точете само лиги по Alan Wake и Gears of War и Crackdown и всички други екслузив заглавия.Като ви подпират капаците да не си вземете конзола проблема си е ваш и докато вие хейтвате и се пените ние ще си цъкаме яките игри и няма да чакаме по 10 месеца да излезе сдухания РС порт и още 2 да пробият най-новата защита
Пич тва ли ти са ексклузивните заглавия.Сдухани ПЦ-портове...:D:D:D.Оди са лекувай някъде:D:D:D
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-14 23:41:20
Nakev
XBOX360 Elite+Halo 3 ODST+Forza Motorsport 3 e 540 лв .Това е конзолата ПЛЮС 2 оригинални игри и то не какви да е а големи заглавия.

Хейтъри точете само лиги по Alan Wake и Gears of War и Crackdown и всички други екслузив заглавия.Като ви подпират капаците да не си вземете конзола проблема си е ваш и докато вие хейтвате и се пените ние ще си цъкаме яките игри и няма да чакаме по 10 месеца да излезе сдухания РС порт и още 2 да пробият най-новата защита
публикувано от bewithme_ на 2010-05-09 23:59:42
само да поясня - не сравнявам графиката на бокса на lcd монитор с графиката на пц на lcd монитор, а когато двете са на lcd tv, защото пц е направено за монитори, докато бокса си е за lcd tv, ясно е, че ефектите на бокс, вързан към монитор са 1/3 от това, което всъщност може, но говоря, когато и двете се свържат към примерно 32 full hd. тогава пц няма как да победи, лично съм се убедил в това, просто бокса си е направен за телевизори, не за монитори :thumbsup:
публикувано от Nakev на 2010-05-17 23:58:58
и ще видите че е така.
По-евтино ти излиза да си вземеш компютър (ако си купуваш игрите) от колкото която и да е конзола, просто защото игрите за компютър са ти по средно 77 лева а за конзола 120-130. Със спестените пари можеш да си ъпгрейднеш машината доста често (както правя аз)
публикувано от Nakev на 2010-05-17 23:58:00
Леле какъв спор се зароди не е истина.
Първо и най-важно повечето ви е нужно да изкарате още доста часове по Български език преди да почнете да спорите.
Второ когато пораснете достатъчно за да си купите бокса или пс2,3 и всеки месец си купувате по минимум три четири игри тогава спорете и наричайте хората "фенбой".
Аз това казах: Компютъра ти върши 100% повече работа от конзолата като цяло; Графиката е ПО-ДОБРА това е факт който никой колкото и да го е яд не може да го отрече, защото и самите производители това говорят, чете малко повече ако можете и ще видите че е така.
По-евтино ти излиза да си вземеш компютър (ако си купуваш игрите) от колкото която и да е конзола, просто защото игрите за компютър са ти по средно 77 лева а за конзола 120-130. Със спестените пари можеш да си ъпгрейднеш машината доста често (както правя аз)
публикувано от nobel на 2010-05-18 00:30:44
[code]Е всеки сам си взима решенията , никого няма да убеждавам , не ми плащат процент от MS.
И все пак 1000лв за ъпгрейди >>> 400 лв за конзола[/code]А парите за дискове къде ги забравяш:lol::lol::lol:
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-14 13:16:57
Жалко само,че някои филмчета и части от играта като разговора в закусвалнята с полицая и как багера бута къщата са премахнати докато са обновявали играта.Играта рулира! :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от nobel на 2010-05-14 11:04:07
Тва тука се превърна в смешен спор.Никой да не смее да казва че бокса ше изкара по яка графика примерно от сувременна резачка за 2 бона щот е смешно самото твърдение...Просто заплатите ни са такива че не мой си позволим както навън да си ъбгрейдваме така често машините.Бокса вади добра графика вярно е но една наистина добра машина изкарва доста по добра и детайлна графика.Не пиша наизуст...лично мое наблюдение.А относно контролите за FPS просто който казва че с джойстик се играе по лесно от мишка и клавиатура се е здухал:lol::lol::lol:
публикувано от nobel на 2010-05-14 10:58:55
Тва тука се превърна в смешен спор.Никой да не смее да казва че бокса ше изкара по яка графика примерно от сувременна резачка за 2 бона щот е смешно самото твърдение...Просто заплатите ни са такива че не мой си позволим както навън да си ъбгрейдваме така често машините.Бокса вади добра графика вярно е но една наистина добра машина изкарва доста по добра и детайлна графика.Не пиша наизуст...лично мое наблюдение.А относно контролите за FPS просто който казва че с джойстик се играе по лесно с мишка и клавиатура се е здухал:lol::lol::lol:
публикувано от Crunk на 2010-05-11 14:44:43
:| Вече и аз загубих надежда...
публикувано от Nakev на 2010-05-14 10:04:02
КОНЗОЛА XBOX 360 ELITE SYSTEM - 649.00 лв.
КОНЗОЛА XBOX 360 ELITE + 2 GAMES+ RGB КАБЕЛ - 829.00 лв.
За тези пари вярвай ми мога да сглобя доста стабилна машина.
публикувано от nobel на 2010-05-17 23:57:28
Щот е много добра конзолата може би събира прах из къщи самото управление е шибано с тоя джойстик когато говорим за FPS.Графиката не е като на компютър.Човек трябва да е сляп да не види колко ефекти липсват.Самата идея и конзолата започват лека полека да отживяват.Може би е време за XBOX720 или каквото там го измислят за за да може пристрастените към тая кутия да говорят вече за графика...:lol::lol::lol:
публикувано от Nakev на 2010-05-13 18:45:44
Този пък. И кое не е така от нещата които казах само ми кажи. А и не съм фен бой на нищо. Защото мога да ти изброя поне толкова неща в минус за PC-то. Пък и на всичкото от горе от два месеца насам играя само с 360 контролер. Така че ти не се излагай.
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-17 23:56:37
Nobel само до средата на този месец са излезли 3 големи заглавия дето ги няма за РС.
Едно от тях е Алан Уейк дето го оспамихте.
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-17 23:52:52
Meйхемчо не знаеш какво приказваш GDDR3 e технология на ATI - ram която да работи с техните карти каквато е картата на бокса.Или искаш да ми кажеш че GDDR3 е някакъв модел видео карта :lol:
публикувано от nobel на 2010-05-17 23:50:18
Куде видя хиляди заглавия:lol::lol::lol:
публикувано от blumentopff на 2010-05-10 10:59:11
Не се опитвам да ви убедя, просто са ми смешни разни писания тука.
публикувано от nobel на 2010-05-17 23:49:58
Какви няколко заглавия бе леле няма да се оправиш!Всички игри без в най-добрия случай startcraft и diablo излизат и за конзолата,да не говорим за хиледите игри който не излизат за тъпия PC който са за двете конзоли плюс тях кат добавиш и специалните заглавия само за определената конзола..какво остава за пс бе умнико,като много знаеш обоснови се бе,не случайно се резличават едното е конзола другото пс понеже едното е направено специално за игри !!!Стига вече дрънкал глупости!
Ей тука вече изби рибата:lol::lol::lol:
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-14 09:35:02
Естествено че ще ти е неудобно нали за движение от един mm с палеца на геймпада тря да направя няколко санта движение с цялата ръка с мишка.
А Накев да види за цената на Xbox дали ще си намери компютър дето дори наполовина толкова добре да рънва игрите и после да говори фенбоя
публикувано от kozirok на 2010-05-10 13:09:38
интересна тема сте подхванали но компа ако мн добар няма зна4ение на какаж монитор ще е прикачен,а кашона зажиси от тв-то.верно че x box 360 е по добрия избор,но не е перфектната машина.дано с x box 720 да са корегират тези недостатаци
публикувано от mayhem на 2010-05-16 23:00:12
А най-ме изкефи пича с линковете към Gamespot за графичните съотношения между различни платформи за гейминг! Четете неговите коментари - евала на пича - показал ви е точно това което трябва!!
Long live the king-PC! 8);)
публикувано от blumentopff на 2010-05-10 12:24:43
GTA4 EFLC излезе няколкостотин месеца, както AC2 хаха!
НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ! Няма място за сравнение между PC и X360!
публикувано от mayhem на 2010-05-16 22:48:01
Всяка една игра с правото си да бъде такава тя просто тряабва да излезе и за PC просто защото е направена на компютър! Това е уважение към главната така да го нарека "станция за направа на игрите" - компютъра , който няма уважение към тая станция може да се застреля от упор дечица , а че графиката е по добра на компютъра - просто е факт както казват по горе хората
самия "КАШОН" има 512~1GB RAM :lol: процесора му е доста слаб а за графичния му процесор не ми се говори!!
Просто спрете с това незнание и не пишете повече !!8)
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-10 12:12:47
^ Месец? Ами Gears, a Episodes from Liberty city? Mass Effect и Assassins Creed?
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-17 23:44:36
Какви няколко заглавия бе леле няма да се оправиш!Всички игри без в най-добрия случай startcraft и diablo излизат и за конзолата,да не говорим за хиледите игри който не излизат за тъпия PC който са за двете конзоли плюс тях кат добавиш и специалните заглавия само за определената конзола..какво остава за пс бе умнико,като много знаеш обоснови се бе,не случайно се резличават едното е конзола другото пс понеже едното е направено специално за игри !!!Стига вече дрънкал глупости! :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
публикувано от mayhem на 2010-05-17 23:39:23
cryptic_metaphor :D GDDR3 е видео памет момче(хич дайе не ми се вярва че кашона е с такава) , а ако говорим за рама може би е ДДР2 в най-добрия случей
просто замълчи ! А така наречената "криза" дето няа нищо общо тази дума с играта ше излиза и за конзоли щото конзол манячетата ореваха орталъка брат що видиш ли "кризата" я нямала за кашони и разни телевизионни игрички - ей затова е - да ви напраят удоволствието с кашончетата - и се поинтересувай колко доста ше е орязан Cry Engine 2 сменно заради кашончетата :lol:8);)
публикувано от Mita4etooo на 2010-05-10 20:22:55
PC винаги си е било и ще бъде най-добро от всички конзоли.
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-18 00:35:49
auto aim вече почти няма, някой игри имат aiming assistance ама аз го махам когато може тоя дето го цитираш или е слаб или отдавна не е пипал гаймпад.
А игрите и на РС като джитках пак си ги пекох ако ме изкефят
публикувано от Nakev на 2010-05-18 00:26:15
И аз лично ще приключа спора с ето този цитат (от тема подобна на тази която се разви тук във един форум:
"и не са ти нужни auto-aimoве за да не се чувстваш като complete fail"
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-18 00:26:00
Е всеки сам си взима решенията , никого няма да убеждавам , не ми плащат процент от MS.
И все пак 1000лв за ъпгрейди >>> 400 лв за конзола
публикувано от Nakev на 2010-05-18 00:19:05
@cryptic_metaphor тук съм и съм тук от когато арена беше още сървър на който се качваха филми предимно, защото не всяко заглавие си заслужава парите. Но пък освен това това съм си поръчал и Алфа Протокол и колекционерското издание на Принца. А за последните три или четири само за хардуер съм дал около 1000-1100 лева като се има предвид че преди месец си смених видеото, не заради игри а заради работа, но пък ми дойде в бонус :) ( за което дадох само 290 лева).
публикувано от nobel на 2010-05-18 00:16:19
Еми на мен ми е удобно. Ти като имаш бокс защо не си земеш мишка и клавка за него ,продават се по специализираните сервизчета.
Е аз мога или не мога секи път са разкарвам с дисковете при положение че примерно компа е с 1 тб.хард и моа си слагам колкото си искам игри без да хабя пари за дискове и време и нерви да записвам...Като ти е удобно играи си
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-18 00:10:37
Еми на мен ми е удобно. Ти като имаш бокс защо не си земеш мишка и клавка за него ,продават се по специализираните сервизчета.
публикувано от Nakev на 2010-05-18 00:11:11
Единствената причина поради която пускат ексклузиви заглавия за дадена конзола е да зарибят народа да си купи конзолата. Бъндалите които правят. Това е. Защо като излезе Хейло, излезе за Виста? Защото хард кор феновете биха си купили и уиндолса заради играта. както се получи и със наскоро една игра (забравих Й името).
В този спор няма смисъл, не е от сега, видяло се е че на който каквото му харесва на това играе.
публикувано от nobel на 2010-05-18 00:06:48
Но сум стигнал до извода че точно там е грешката.Тва чакат да чуят ония с алчните гузове че някой фали конзола каквато и да е и заглавие каквото и да е и няма да го пуснат за комп да мой си го купиш.А всичко може да е много по лесно...Все пак не на всеки му е удобно да играе с джойстик куде остава свободата на избор а:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от ponyasd на 2010-05-09 20:47:51
a някои знаели за какво са тия термоси със кафе
публикувано от blumentopff на 2010-05-10 20:41:08
PC не е конзола бе младеж :lol::lol::lol::lol:
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-17 19:19:56
Mалумен закакво ме караш да пиша още коментари като дори не осмисляш всичко което е написано бе помяр!Всичките игри които излизат ще ми вървят,няма крайсис и темподобни не ми трябва нон стоп ъпгрейт на машината плюс това като кажа много добър 3ядрен това означава,че работи като четириядрен бе зле!И да не говорим за хиледите заглавия които излизат за конзолите не специално за хбоха а и за пс3-то,за които можеш да си мечтаеш да плей,повярвай единствения който губи от това си ти,затова или си ходи земи или ходи да спамиш някъде по сайтовете не тук!!!Stop Spam!!! :grrr:
публикувано от nobel на 2010-05-17 23:27:58
Затова не се затормозяваи много Който няма пари цъка на кашона докат не измислят нов а не хои са хвали че видите ли аз имам кашон:lol::lol::lol:.Повярвай много хора имат и аз зех подобен навремето.Лично мое мнение не си струва зарад няколко заглавия човек да са учи да играе с джойстик.По лесно си е на компа:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от nobel на 2010-05-17 23:23:47
^ А на прехвалената ти Криза продължението дали няма да е мултиплатформа гений?
И кашона момчета е с GDDR3 ram дето още 5 години няма да си сложите на щайгите а бокса Е на 5 години. Да не говорим за процесора на PS3...

Всеки леймър мама и татко са му купили компютър. И аз ще джиткам starcraft 2 и diablo 3 (като излязат след поредното забавяне) а който заради предрасъдъци и фенбойзъм няма да даде някой лев зада играе най-яките игри не е никакъв геймър. Ама догодина ще даде 300 лв за ново видео или проц...
Така е маняк компютрите са за хора които имат пари.Затва не са затормозявай много:lol::lol::lol:
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-12 14:27:44
От началото до края просто уникат! :thumbsup: :thumbsup: Ще се чакаа определено продължение! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-17 00:22:51
Mayhem ти си рядко прост тип!Малко разучи преди да се изказваш неподготвен xboxa има 3 гб рам хипер добър три ядрен процесор и специална видео!Не му е нужна по-добра конфигурация понеже игрите са направени както трябва да са направени и всички за PC,но не са!Че на филмчетата графиката била по-добра може би,но не много и въобще не бие на яка разлика!Плюс това в повечето клипчета с сравнения xbox-ps3 са пуснати на 720 пихела не на 1024!Земете млъкнете с тея излишни спорове и коментирайте играта! ! :grrr:
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-18 02:47:40
Маyhem само едно нещо забрави че играта е подновявана години наред за да си е на мястото всичко историята и синематик филмчетата!И къде видя такива пространства и къщи в играта да са направени че да може торнадото да разбие например къщичка както е в филмчето което си показал ас лично невидях масивната разлика която искаше да ни покажеш?!
публикувано от patkana006 на 2010-05-04 19:06:28
най накрая един авер колко я чакаше тая игра :lol:
публикувано от OGI на 2010-05-04 19:10:54
много рано е суперрр имам запазин диск за нея но дали има някакви проблеми ?
публикувано от joshua1982 на 2010-05-04 19:11:42
Еееей това ъплоудване чаках ...
публикувано от inian на 2010-05-04 19:12:11
аз лично го чакам това от миналата година :thumbsup:
дано да е толкова добро колкото са очакванията
публикувано от netsi на 2010-05-04 19:36:11
:yikes: толкова скоро :w00t:
Кайни, ма айде кандидатирай се за президент бе маа му...:smart::thumbsup:
публикувано от stan4opan4o на 2010-05-04 19:37:31
очаквано заглавие и както внаги Кайни ни предоставя това удоволсвие :thumbsup:
публикувано от OGI на 2010-05-04 19:40:33
някой преди играл ли е P2P релийз и хубав ли е ? не играя Live искам само да знам кампанията дали е наред ? и дали се сейва
публикувано от hghghghg на 2010-05-04 19:50:12
kainy моля те качи DLCto на Assassins creed 2 което се казва Battle for Forli
публикувано от RaZor_UniT на 2010-05-04 20:01:27
Кайни незнам кво да кажа брато тая игра я чакам от 1 година ти и тя трябваше да излизе на 18 май с Red Dead Redemption ако може и нея да качиш ще съм ти мн благодарен.:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от FF3 на 2010-05-04 20:02:08
ихааа , най - накрая, хубу че вече иам Xbox ! :thumbsup: Кажете работи ли добре играта и кога става да я играя в live ?
публикувано от doyoubeliveinfateneo на 2010-05-04 20:16:01
И аз я чаках много време.Сега няма да спирам сийда една седмица,качвам в момента със 7мб/с,като се свали ще скочи поне на 9мб/с :)
публикувано от CINEMATICS на 2010-05-04 20:40:20
Дърпаи копиле докато не са го баннали дърпаи ...:|:| супер е игричката ..
публикувано от PuRe_ShAdOw15 на 2010-05-04 20:41:55
Обичам този сайт!Незнам за къде съм без него!Ей сега ако го нямаше kainy просто щяхме да си чакаме още време :thumbsup: Като се изтегли ще пиша как е!
публикувано от joshua1982 на 2010-05-04 20:49:04
Това е kainy задоволява нашите xbox360 хардуерни и софтуерни потребности, Kainy FTW ;-)))
публикувано от kainy на 2010-05-04 21:02:16
Ех ако не бях изгорял, щеше да си личи че се изчервявам :)

На релийза нищо му няма, само дето е рипван от някой си... Т.е. ще си бачка играта, ама за в интернет не е много надеждно да се играе ( особено преди 18-ти :) )

Айде приятна игра. Като се събудя сутринта ще я тествам...
публикувано от Rusio на 2010-05-04 21:43:30
Леле как са я лийкнали 20 дни преди премиерата :X
публикувано от maradonaz на 2010-05-04 21:52:44
оп сори че пратих рпазен коментар.Играта са я спрели за рс но не е окунчателно;)
публикувано от bitchslapper на 2010-05-04 22:15:15
сигурно ли е, че не са я спряли за пс окончателно, щото не ми се играе на кашона???
публикувано от joshua1982 на 2010-05-04 22:16:16
Много вероятно ще се постараят да извлекат максимум печалби от XBOX360 версията, след което ще я пуснат за PC - с други думи може би след около година, поне така казва "бобът".
публикувано от doyoubeliveinfateneo на 2010-05-04 22:18:35
Тествах играта и си работи нормално,записах я на диск "TDK DVD+R 8.5 GB" на 2-ра скорост с програмата ImgBurn.
публикувано от ivovesko на 2010-05-04 22:36:00
Благодарности ;) , ако може сега и да качите Lost Planet 2 XBOX360-GLoBAL вече излезе , благодаря пак :thumbsup:
публикувано от lastrealassassin на 2010-05-04 22:40:45
Сега разцъках играта и съм повече от очарован. Графиката е много добра, геймплея е доста инстинктивен(силно напомнящ този на Resident Evil 4), историйката ме грабна (поне в началото), но най-много ми хараса самата атмосвера на играта и градчето в което се развива действието, което много ми напомня Twin Peaks. Седна дума доста я чакахме, но резултата е на ниво. Сваляйте хора и се размазвайте играта е отлична. :thumbsup::thumbsup:
публикувано от ponyasd на 2010-05-04 23:07:49
На мен пък не ми хареса нещо :(
публикувано от dimitarnakov на 2010-05-04 23:51:18
Ми кат не ви харесва играйте си каквото ви харесва!тая игра се чака от доста време,тука се очакват коментари за самата игра-който е фен да каже нещо(СПАМЪРИТЕ НА САПУН!)БРАВО KAINY!!!!!Тоя месец се надяваме на тебе,има още 2 лудници!
публикувано от murderinc на 2010-05-05 00:16:46
Lost Planet 2 XBOX360-GLoBAL
честито на всички с бокс
,този месец ще е смазащ :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

публикувано от Kenshiro на 2010-05-05 00:43:32
Евалата Кайни както винаги си номер 1.:thumbsup:
публикувано от subsonic на 2010-05-05 04:16:24
Първо - адските благодарности на ъплоудъра!
Второ - невероятен атмосFEAR, не съм се насирал така от страх от първия The Suffering. Определено има бясна атмосфера в играта (стабилно Twin Peaks и X-Files настроение), препоръчвам да се играе на пуснати завеси и загасени лампи. Доста добре са интегрирали фенерчето с оръжията, не искам да казвам голяма дума, защото съм в началото на играта. Иначе околната среда е зашеметяваща, все едно съм в някаква финландска гора. Светлинните ефекти са едни от най-добрите, които съм виждал до сега. За съжеление лип синка обаче е дооооста зле, като моделите са леко ръбатички в лицата (направи ми впечетление обаче, че Ал са го пипнали с брадичка, или пък от време на време е обръснат) и на моменти има фрейм дроп. За сега имам флеър пистолет, помпа и някъф мизерен s&w патлак, като съответно схемата е да се прицелваш с фенерчето в противниците (един вид мерник е, като на resident evil) като след известно време стават уязвими на олово. Колектабълите са термуси за кафета, сигурно на по-късен етап ще се осъзнае аджеба защо. И другото - правиха я тая игра 5 години, за сега нищо революционно от Max Payne, дори субтитрите са с еднакъв шрифт, походката на Алан е 1:1 с тази на Макс (бтв яката екстра - с R3 сменяш камерата в зависимост от това дали искаш Алан да ти е най-отдясно или най-отляво на екрана), играта стремоглаво върви към под 10 часа за превъртане, дано не разчитат само на съспенс и история, защото ще се разочаровам...
Един ийстър ег, който забелязах: като започнете Епизод 2 разцъкайте се из апартамента - в банята има същите painkillers хапчета, които Макс шораше, за да си качва енергията.
публикувано от lastrealassassin на 2010-05-05 08:04:09
Извинения вчера бях доста развълнуван и забравих да благодаря на нашия старателен ъплоудер. Kainy евала брато евала!:thumbsup::thumbsup:
публикувано от DevilsArm91 на 2010-05-05 12:54:02
Eдин от дизаинерите на играта каза че я отлагали за PC щото били малко студио че като сте малко студио не се занимаваите с игри бе мърло влеите таланта си в млеко производството тога за да ви достига персонала:grrr::grrr::grrr:
публикувано от onzi_ludia на 2010-05-05 18:11:59
Само на мен ли ми харесва играта?
публикувано от zelko на 2010-05-10 23:04:27
:lol::lol::lol:Направо ви казвам ЛОЛ.Х720 ? ПС=конзола? Ами нямам думи
публикувано от Frankotirador на 2010-05-05 16:58:58
DevilsArm91

Eдин от дизаинерите на играта каза че я отлагали за PC щото били малко студио че като сте малко студио не се занимаваите с игри бе мърло влеите таланта си в млеко производството тога за да ви достига персонала

Не ви ли писна да ревете с тия PC-та ве.Зада играеш игри ти трябва конзола.Кога ще се светне БГ [b]"[/b]геймъра[b]"[/b]:thumbsdown:
публикувано от bitchslapper на 2010-05-05 17:04:27
ада играеш игри ти трябва конзола.Кога ще се светне БГ "геймъра"

Тва пък от къде го измисли? Аз лично имам и бокс и пс и играя и на двете, но определено без пс немога. Тва да си фенбой е много лошо нещо.
публикувано от nobel на 2010-05-05 17:40:26
Здравейте,гледах гаме-плай на играта и просто ме кара да си купя Xbox 360,може ли да ме посъветвате от къде да си го купя,колко пари струва и дали графиката е такава каквато е на картинките,също така дали игрите засичат.(извинявам се ако изглежда смешно но аз Xbox360 дори не съм виждал
Човек повярваи не си купувай конзола заради тази игра не си струва тъпа е:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от Cr33zY на 2010-05-05 20:40:22
nove повярвай ми имам конзола и е много по - добре с нея :):cool:
публикувано от Cr33zY на 2010-05-05 20:41:12
исках да кажа nobel сори :)
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-05 21:42:45
Играта е епична, хейтърите да дерзаят мухахаха
публикувано от substance на 2010-05-05 22:35:39
Най-после! Алан го чакаме от толкова години...
публикувано от ivovesko на 2010-05-06 00:42:17
Моля някой да качи новата версия:

Alan.Wake.XBOX360-GLoBAL

Благодарности ;)
публикувано от nobel на 2010-05-06 11:00:30
Cr33zY Повярвай не само ти имаш конзола...:D:D:D
публикувано от BrayanA на 2010-05-06 11:12:34
Ех, кога я баннахте бе маймуни.
Мамка му не можах да се закача.
публикувано от badboy8104 на 2010-05-06 12:59:28
abe koi oligofren postoqnno banva golemite zaglaviq,trqbva da se nameri i da se finishira
публикувано от badboy8104 на 2010-05-06 13:07:01
кой олигофрен постоянно банва големите заглавия,трябва да се намери и да се финишира
публикувано от shinedown на 2010-05-06 14:05:33
Аз успях да сваля релииза преди да го баннат.Пачнах играта играя я и честно да ви кажа много ме кефи.Нещо различно е и си струва да имах х бокс и да я играеш :)
публикувано от bitchslapper на 2010-05-06 16:25:26
Аз записах диск и ми даде грешка, ще пробвам с др релийз. Банват я играта тука, Арената е зле тракър, ако не са някои др филми да изтегла с бг субове, няма и да влизам, аз игрите ги тегля от сериозни тракъри които са в пъти по-бързи.
публикувано от blumentopff на 2010-05-06 19:09:09
Страшно тъпа игра, какви са тези глупости които чета?! :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от thekarel на 2010-05-06 20:31:07
Велика игра :thumbsup: евала на ъпа ;)
публикувано от kozirok на 2010-05-06 23:25:31
играта е мн добра смесица между старата и новата школа и саштежремено приятна а не след 1-вото ниво да ти писни.евала на ъпа :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:.а на тези които се пражят на големити крици никои не жи е искал мнението и жарете да си играете умрелия кантар.;)
публикувано от spdre на 2010-05-07 00:07:07
краят е доста странен дано да има 2-ка
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-07 00:08:08
Според моето мнение,за 2010 до момента няма по-добра игра от тази просто цялото това чувство история,графика гамеплай,което имаш докато я играеш,особено вечер е просто фантастично!Горещо я препоръчвам на всеки! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от hellyaq на 2010-05-07 03:27:12
why ban? ban ban ban :thumbsdown:
публикувано от ivovesko на 2010-05-07 10:49:44
оф колко сте зле половината тука .. тцтц .. защо си мислите че някой от екипа на арена нарочно е седнал да банва торентите ? Като има оплакване за нарушение на авторски права е нормално да се махне торента. Като не сте се закачили на време си го изтеглете от другаде, торент тракери колкото искате! Седнали тука да обиждат екипа който им носи всичко на готово. :grrr:
Благодарности за ъпа, играта е много добра и всеки който има xbox360 да я изтегли защото няма да съжалява. :thumbsup:
публикувано от Janytt на 2010-05-07 16:49:32
а сега след като е банната, от къде мога да я сваля?
публикувано от Niko_Bellic на 2010-05-07 23:50:55
от интернет :)
публикувано от Forzaps2 на 2010-05-08 00:09:45
Играта адски много ми хареса евала за ъп-а :thumbsup:
публикувано от kozirok на 2010-05-08 02:57:58
не мога да ви разбера.защо била банната,заради тези които се имат за големите хакери и нарушават авторскити права.
и после почжате да плиуете штото да се намирате на работа.
и някои дет не са я играли самата игра почжат да си измислят какжо ли не за да я очернят.но просото ако има такижа които не са харесали играта,сменете си хобито.
тожа е наи добрия релиис на годината :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: 2 пати я превартих вечи и още не мога да се отлепя от нея 8)8)8)8)8)8)8)8)8)
публикувано от Crunk на 2010-05-08 03:05:14
blumentopff, и аз се питам същото за твоя коментар... Като не разбираш играта защо се изказваш? Смешно е като четеш коментари на некомпетентни натури. Цъкай си CS и си трайкай, батенце.
Играта много ми допада, най-малкото защото е различна. Има страхотна атмосфера, дълбока история и графиката допринася много за изживяването. На пръв поглед изглежда мудна, но като заиграеш просто не можеш да спреш... Заслужава си!
публикувано от blumentopff на 2010-05-08 10:53:29
crunk. Играта е бавна, ГРОЗНА, скучна, досадна... дори не е и страшна... за графиката и всички бъгове които открих за 20 минути игра не искам да коментирам. Кънтър за разлика от теб не играя поне от 6 години. И до оня с коментара, че това щяло да бъде GOTY за тая година може да си близне от то*ките на Кретос и GoW3, защото тази игра е 100пъти по-добра. Да не говорим, че сега излиза Fable3, Medal of Honor и още хиляда по-достойни заглавия от тази пумия... И ако тази игра ви е критерии, просто сте много зле. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-08 11:58:36
Дори едно от тези неща който каза не е вярно,а трябва да си малко глупав,че да даваш за сравнение съвсем различни игри,жанрово и геймплейово!А щом даваш коментар и за графиката по-добре слагай очила,защото очевадно е,че си сляп!Много ме нервят такива като тебе като почнат да дрънкат,тая игра е егати тъпотията оная е още по-голяма тъпня,вие сте малумни щом я играете,аз мога да кажа,че единствения малумен е този,който казва това понеже трябва да си страшно задръстен,че да даваш подобни изказвания!Въобще не обосновани с факти! :grrr: :grrr: :grrr:
публикувано от phreak на 2010-05-08 12:25:39
Много добра игра. Отдавна чаках нещо подобно, супер интересна история и добра графика. Много напомня на Alone in the dark IV но като цяло е много по добро с много по - добър геймплей.
публикувано от Gabriel79 на 2010-05-08 13:32:48
why ban?
публикувано от blumentopff на 2010-05-08 14:12:13
До Passthest... всичко което казвам е 100% вярно. И когато сравнявам различно жанрови игри го правя, защото някой се ИЗКАЗА, че това щяло да бъде ГОТИ, демек най-добра игра на годината. Графиката е ужасна и това е факт! Това, че вие си играете на телевизорчетата в детската не значи, че играта има добра графика.
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-08 15:47:39
Неискам повече да коментирам,понеже определено неразбираш от игри!Плюс това играта сама по себе си е най-добрата в жанра си до момента!Сигурно е най-доброто mistery,horror заглавие на годината,това че тебе не те кефи такъв жанр игра не я прави тъпа или скучна!Въздържам се от понататъчен коментар! :grrr:
публикувано от cryptic_metaphor на 2010-05-08 22:38:36
^ Хейтър няма ли форуми за тебе?Като не ти харесва играта - чешшш. Като си играл всички Хилове последния Shattered Memories дали не беше доста подобен на тази а? Значи си просто фенбой и хейтваш.
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 15:01:44
Тва е съвсем нормално, но някои хора просто не го понасят това нещо, не разбирам и защо. Като дечица са, имам си чорапки и мойте са си най-най-хубавите щото са си мой или мойта майка е най-красива.
публикувано от dimitarnakov на 2010-05-09 00:05:04
КАЙНИ, ЩО СЕ ЗАНИМАВАШ БЕ ЧОВЕК??? МИ ТЕ ИМАТ 96 ИГРИ, ОТ КОИТО 75 СА С ЧЕСТИТО БАН!!!:grrr:ТЪПАТА ЗАМУНДА НИЩО НЕ КАЧВАТ,ТЕЗ ПЪК СПОРЯТ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА(ЕБАСИ НАХАЛСТВОТО СЛЕД КАТО ЗНАЕМ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ ТОРЕНТИРЕ!!!МАЙ-ЩЕ СЕ МИНАВА ИЗЦЯЛО НА ЧУЖДИ ТРАКЕРИ,ЕБАХТИ РАЗОЧАРОВАНИЕТО:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 01:49:47
Ей дечица малоумни, престанете да спорите. Не разбирате ли че всичко е до вкус? На някои им харесва, на други не. Научете се малко да уважавате и мненията на останалите до вас, пъпки такива, въпреки че са различни от вашите. Кво сте ми се разписали кой кво играл и колко разбирал. Нищо общо няма тука разбирането, това да не ви е математика тъпунгери, тва е игра, знаете ли какво означава тази дума? Пораснете малко, деца такива и дано ви дойде акъла като пораснете иначе не ви виждам.
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 01:53:37
Доколкото играта, сега играх едно 30 минути и лично очаквах нещо по-различно. Очаквах някаква реалност може би, която не съществува, тъйкато играта е 120% фантастика. Очаквах някакво приключение със загадки, градове, хора, пъзели и разговори, а не някакви измислени сенки да ме гонят с брадва. Иначе е интересна играта, утре ще я продължа по-подробно.
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 01:59:06
Доколкото хората които се оплакват от графиката, бих казал че това не е от играта, а от бокса. Графиката е това което е, вие кво искате за 400лв? Неможе да направят игра със невероятна графика на лимитиран hardware който неможе да се ъпгрейдне. Графиката е такава, каквато на всички игри, като се приближиш близо до монитора, квадратчетата и размазаната картина в далечината е очевадна и това на full hd монитор с hmdi кабел. Играйте на пс ако се нуждаете от хубава графика, аз така правя за някои игри.
публикувано от bewithme_ на 2010-05-09 02:32:25
благодарности на ъпа, успях да я изтегля преди бана, но дори и тези, които претемдират за права, за да могат да ги продават на 120, 140 лв нямат да имат успех. А до тези, които казват,че какво можело да се очаква от конзола за 450 лв, мога само да кажа, че много повече от пц за 2, 3 или 4 хилки, защото това е конзоола а не пц и хората са го измислили,за да върши работа и в бъдеще и да няма нужда от ъпгрейд, така че ако искате мислете си че пц графиката е по добре, ама се съмнявам че и вие самите си вярвате
публикувано от bewithme_ на 2010-05-09 02:40:02
факт е че това е една от най великите игри и атмосферата е страхотна, браво и мерси на ъпа, а до хейтърите - като милите че пц вади по хубава графика защо сте си купили и бокс, а ? както и да го въртите с тукашния си манталитет конзолата си е конзола и винаги ще бие пц колкото и да не искате да го проумеете, от такива тъпи коментари като вашите се разбира че нямате понятие от тези неща, не досаждайте повече с безсмислени коментари, осъзнайте се най после бокс > пц !!!!!
публикувано от bewithme_ на 2010-05-09 02:51:48
до bitchslapper : имам panasonic viera 32 full hd 1080p, panasonic viera 26 hd ready 1080 i, hyundai q 320 32 hd ready 1080 i, lg 22 hd ready 1080 i, sony bravia 42 full hd 1080p и да ти кажа честно на нито един от тях като се доближа няма размазани пиксели, или нещо такова, проблема е в твоя телевизор явно, така че железарията за 400 - 600 лв върши работа и то огромна, pal 60 на всички, така че покажи малко уважение към хората, положили труд, неблагодарници много има за съжаление :grrr:
публикувано от Crunk на 2010-05-09 05:39:35
blumentopff, ти много се засягаш на тема GOTY? Като казваш, че играта е тъпотия се обоснови с факти, не с удивителни на края на изречението. Винаги ми е било интересно колко много време отделя човек да пише за нещо, което не му харесва, вместо обратното...
Xbox-a си е Xbox - вярно е. Но по-добра графика от компютър вече не може да изкара. Но си е удобство даваш 400 лева (800 когато си купих моя преди 2 години) и после си цъкаш с години. Не даваш пари за ъпгрейди. Не се занимаваш с пачове. Просто слагаш диска и играеш излегнал се на дивана. Вярно, че графиката постепенно почва да изостава, но инвестицията си струва. Има си и плюсове и минуси, както всяко нещо :)
bitchslapper, да си гледал трейлъри. Толкова интервюта, ревюта, gameplay трейлъри има...
публикувано от Crunk на 2010-05-09 05:40:05
Вярно, че графиката постепенно почва да изостава, но инвестицията си струва. Има си и плюсове и минуси, както всяко нещо :)
bitchslapper, да си гледал трейлъри. Толкова интервюта, ревюта, gameplay трейлъри има...
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 13:14:47
Вие ако ми сравнявате графиката на пс с тази на бокса, мога да кажа само, че сте едни големи фенбойчета и това е. Проблема ми не е от монитора, дал съм 700 лева за него, мисълта ми беше че ако сложиш на 1 монитор игра на бокса и на друг същата игра за пс, разликата във графиката е очевидна и неуспорима, ама някой деца продължават да се правят на инати. С това не искам да споря, тва е факт и имам конзола и играя на нея, просто не съм тъп фенбой който се инати за глупости.
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-09 13:30:24
Ау сега ме разсмя,разликата между графиката на pc и конзола,е твърде минимална!Камали с времето да става по зле,аз не съм никакъв фен,но определено неразбираш от графичен дизайн,че да видиш,че няма нищо различно в картината!Единственото малко предимство на пц е,че може да възпроизведе по голяма резолюция,която разлика почти не се забелязва на Hd!Аман от разбирачи тука!
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 13:40:16
Хахха евала щи кажа за упоритоста, тоя спор одавна е решен и доказан ама явно има още хора които са се вманиачили по тая тема. Айде направи експеримента с 2та монитора и погледни и виж каква е графиката на бокса и тази на псто. Аз лично съм го правил бая пъти, даже и с бокс и пс3 и там наистина разликата е минимална, но с псто просто.... anti-aliasing-a бокса е мн по-зле от на псто, същото и за anisotropic filterering-а, а да не говорим за лимита на Ати картата, ма тва е нормално.
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 13:45:39
мога да продължа с аргомента за directx 10 и т.н. ама щом се имаш за графичен дизайнър, значи ме разбираш. А и да, основната разлика е в резолюцията, но това малко ли е? Сериозно и аз играя на бокса, кефи ме, кеф ми е да си легна на леглото и да цъкам фифа или нещо, ама да спора че графиката е по-добра от на пс е лудост. Къде ще ми сравняваш бокса с примерно i7 920/hd 5870 и т.н., моля ти се.
публикувано от Crunk на 2010-05-09 14:50:49
Разлика между PC и Xbox:
1. Filtering-a - xbox-a зарежда обектите когато са по-близо, затова на Sandbox игри (най-забележимо) като GTA, Just Cause и др. се неприятния Pop-up ефект. Как си караш количката и виждаш как от нищото започват да се появяват дървета, сгради, хора, стълбове...
2. Сенките на xbox-a са квадратни и гадни. Лично мене това нещо най-много ми разваля удоволствието. Докато на PC са гладки, не пикселизирани.
публикувано от Crunk на 2010-05-09 14:50:57
3. Светлините при PC са меки, докато при конзолата са по-дървени. Например когато погледнеш към слънцето през някое дърво и виждаш лъчите да минават между листата на pc са много по-нежни, за разлика от конзолата, където личите са дървени като пръчки. Пример: пуснете си Just Cause 2. При изгрев или залез погледнете към слънцето през дърво, стълб или друг предмет. Слънчевите лъчи са като лепенка. Сетих се и за нещо друго сравнете водата на Just Cause 2 между PC и конзола... PC - релефна вода, вълни. Конзола - водата е равна като дъска за гладене.
4. Резолюцията е факт, но тя също си личи и то не малко.
публикувано от shinedown на 2010-05-09 15:12:02
bitchslapper смятам че ти е известно че ако си купиш бокс трябва да даваш само по 3лв за диск и играеш.ти даваш средно по 100 лв за игра на ps3.за 100лв в днешно време докато ти играеш на малко по готина графика аз ще си платя на 2 какички да дойдат да ми духат докато си играя на бокса.кой е по-добре?спри да се излагаш по-голямо дете от теб тука няма и съм сигурен че дори и теб те е яд че си си взел пс3 и сега обиждаш хората тука за да се утешаваш :)
публикувано от bitchslapper на 2010-05-09 15:24:58
ахахахха shinedown весел си, ама ще те попитам можеш ли да четеш? Първо, нямам PS3. Второ, не смятам че графиката на PS3 е по-добра от тази на бокса. Трето, не съм толкова задръстен и загорял, че да давам пари на някоя че да ми лапа. Четвърто, ако имах ps3 и давах по 100 лева за игра, докато гаджето ми лапа, не мислиш ли, че пак щях да съм в по-добро положение от теб? "Спора" беше относно графиката между пс и бокса, айде опитай отново.
публикувано от PassTheteSt на 2010-05-09 15:49:25
Само да добавя,че спора ми не беше за по-добра графика на xboxa от pc,a че почти няма никаква разлика освен ако не седнеш да гледаш от близо картината при конзолата!Не отричам както казах и по-горе,че пц има по-голяма резолюция,но самата разлика Не е голяма!
публикувано от joshua1982 на 2010-05-09 16:13:33
Вкарали са в играта дори нещо подобно на The Smoke Monster от Lost ;-)))
публикувано от blumentopff на 2010-05-09 17:03:37
Тука се начетох на невероятни глупости :lol::lol::lol:
Истината е, че е до вкус, както каза юзърът с мр. Бийн за аватар.
публикувано от joshua1982 на 2010-05-09 17:33:59
Играта е невероятна, страхотна история, приятна графика за XBOX360, битките са много са добре реализирани, държи те постоянно в напрежение. Без да съм я изиграл знам че ще има продължения, задаве се и DLC, само се притеснявам да не им отнеме пак половин десетилетие да направят и следващуя "сезон".
публикувано от Martin на 2011-01-21 17:08:21
jfpieuyohtrutguerftjuitleuorportfpjhyd;jd;j;mjchhgjgjhjombjgnjjbnlvljhgnjrbgnkfgnjnlkhtglbkgnjlngtjlrb
l
публикувано от velosipeda на 2013-05-25 17:37:33
моля дайте сиид :)