ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2010-01-22 17:03:42
Вашето мнение относно Агент под прикритие може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от seferi на 2010-01-30 13:26:27
публикувано от shadowy на 2010-01-22 18:08:29
Агент под прикритиe
(The Spy Next Door)

Жанр: Комедия
Режисьор: Браян Левънт
Сценарист: Джонатан Бърнстийн, Грегъри Пуарие, Джеймс Гриър
Актьори: Джаки Чан, Лукас Тил, Кевин Кристофър Браун, Били Рей Сайръс, Амбър Валета, Джордж Лопес, Магнус Шевинг, Алина Фоли, Уил Шадли, Мадлин Керъл
Година: 2010
Продукция на: САЩ
Категория: B - Без ограничение в показа
Продължителност: 95 min.
Официален сайт: www.thespynextdoorfilm.com

Суперзвездата на бойните изкуства Джеки Чан е Боб Хо, таен агент на ЦРУ, който решава да се откаже от кариерата си в шпионажа и да създаде семейство с приятелката си и съседка Джилиан (Амбър Валета). Но на Боб му предстои една последна мисия преди Джилиан да се съгласи да се омъжи за него – той трябва да спечели трите й вироглави деца.

Когато се налага Джилиан да замине внезапно, Боб се пише доброволец да гледа децата, за да спечели одобрението им. Едно от тях обаче, по грешка сваля от компютъра му тайна формула. Тогава се появява руски терорист, който е и най-големият враг на Боб.

Така печеният агент е принуден да се справя едновременно с ролите си на шпионин и баща, но мисията се оказва най-трудната в живота му...С участието на Били Рей Сайръс (Хана Монтана).

публикувано от shadowy на 2010-01-22 18:09:16
...с приятелката си и съседка Джилиан (Амбър Валета). Но на Боб му предстои една последна мисия преди Джилиан да се съгласи да се омъжи за него – той трябва да спечели трите й вироглави деца.

Когато се налага Джилиан да замине внезапно, Боб се пише доброволец да гледа децата, за да спечели одобрението им. Едно от тях обаче, по грешка сваля от компютъра му тайна формула. Тогава се появява руски терорист, който е и най-големият враг на Боб.

Така печеният агент е принуден да се справя едновременно с ролите си на шпионин и баща, но мисията се оказва най-трудната в живота му...С участието на Били Рей Сайръс (Хана Монтана).
публикувано от shadowy на 2010-01-22 18:09:53
най-трудната в живота му...С участието на Били Рей Сайръс (Хана Монтана).
публикувано от LORD_ZED на 2010-01-22 20:14:25
знам сайт от където можете да го гледате макар и малко но по-добро качество!
публикувано от bloodstriker на 2010-01-22 22:39:43
лорд зед - моля сподели сайта :)
даже на лично ако ми го пратиш няма да ти се разсърдя :)))
публикувано от dechoo на 2010-01-23 01:21:09
кво стаа с тоя торент нещо не тръга?
публикувано от flashedbg на 2010-01-28 22:21:47
Lord_ZED Аз пък знам един глупак, който се прави на интересен и казва, че знаел това, знаел онова, ей писна ми от такива като теб, човек, който знае нещо и желае да го сподели пише това, което мисли и го споделя, а не се прави на фурнаджийска лопата като теб да казва, че знаел нещо ама си било за него или да се прави на ударен с парен чук. Пфу, опазил ни господ от такива като теб.
публикувано от marty11111 на 2010-02-01 09:04:14
[color=limegreen]има ли субтитри ако има къде ама да са български[/color]8)8)[size=6][/size]
публикувано от tatqna20 на 2010-04-10 18:10:12
всеки знае ама нещо нищо не казвате аз си го намери няма значение