ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2008-09-18 02:18:20
Вашето мнение относно Адско пътуване може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от aspilot на 2008-09-18 02:50:59
не ми се иска да пиша отрицателен коментар. НО НО филма е отврат. Тарантино се е забравил в помията....
за амрерика може и да е супер. там хората са тапи кът газове но за БГ си е помия. тапа насиствена и напълно безмислена:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:боза:-/
публикувано от Fastuka на 2008-09-18 03:25:06
Той е само изпълнителен продуцент;)
публикувано от y6o на 2008-09-18 03:36:37
aspilot незхам колко са тАпи американците,но явно и ти не си обичаш много родния език
публикувано от mandeva на 2008-09-18 10:40:29
кажете нещо за качеството на копието моля
публикувано от lorius на 2008-09-18 12:12:35
филма е 16+
публикувано от williamdark на 2008-09-18 14:08:29
филма е отчайващо тъп .. и е за 60+ те и без това заспиват още на надписите :(
публикувано от hipigore на 2008-09-18 14:33:53
Аз пък не мога да Ви разбера.
Като видите Тарантино е пределно ясно какъв ще е филма. Не знам, за какво въобще си правите труда да го сваляте и да давате коментари.
До сега не съм срещал филм на тарантино, който да има някакъв дълбок замисъл.
Може да е имало по-добри и по-лощи, но никога нещо по- така обременяващо мозъка.

Екшън и това е.
На който му се нравят филми като Убий Бил, От здрач до зори, онзи с зомбитата и убиеца каскадьор ще му хареса и този. Който не му допадат гореизброените филми няма смисъл да го сваля и да пуска коментари.
публикувано от undeadman на 2008-09-18 15:51:33
Написан и режисиран от Larry Bishop.Плюс това че има хора които са фенове за други жанрове...еми много ясно че няма да им хареса като не гледат такав вид филми.За това моля всички които изказват некомпетентни мнения, да си ги запазят за себе си.Ходете си гледайте драмите и романтичните бози и т.н. и спрете да говорите глупости за неща които не разбирате.Филма е готин.
публикувано от someonedelff на 2008-09-18 17:50:08
y6o, и аз НЕЗХАМ колко и ти обичаш родния език. Пише се НЕ ЗНАМ, разделено е, да. Невероятно нали? Така че си мълчи. Коментара на aspilot правилно описва филмът.
публикувано от hipigore на 2008-09-18 19:57:50
aspilot
Еми човек тъпи хора няма в смисъла, с който ние сме свикнали да оприличаваме хората. Има неинформирани и незаинтересувани хора, каквито са те.
А отделно гледай Zeitgeist.
Първо, че филма е жесток и разбива всички представи до сега, които си имал за темите разглеждани във филма, второ точно там изкарват много интересна и доста правдоподобна теория относно образованието в САЩ. ;)
публикувано от leghorn на 2008-09-18 21:06:47
Филма е страхотен, но не е за всеки вкус. Тарантино е много добър за мен,а и Бишоп не лъже. Лично аз горещо препоръчвам филма, но само на любители на този жанр в киното, на останалите няма да им хареса
публикувано от michaella23 на 2008-09-18 23:38:47
Това не е кино. Това е учебник по Кино. Убийствен! Невероятен диалог! (Поздравления за преводача на субтитрите.) Само Тарантино може да избере такъв саундтрак. Лично е одобрявал всяка нота. Филмът задължително трабва да е в "Препоръчани", но със забележка 21+. Шапка свалям на Фастъка!! След пет години филмът ще бъде въпрос от конспекта на студентите пета година "Режисьорско майсторство"... И то чак втория им семестър...
публикувано от Baluan на 2008-09-19 13:18:35
hr1100 , 2008-09-18 17:50:08
y6o, и аз НЕЗХАМ колко и ти обичаш родния език. Пише се НЕ ЗНАМ, разделено е, да. Невероятно нали? Така че си мълчи. Коментара на aspilot правилно описва филмът.

:D Вай, вай, вай ... чеденце ненагледно, да ти каже бати две приказки, та барем си мълчиш в бъдеще.
Ти хубаво обръщаш внимание на тъй ценния ни правопис, ама как може тоз' филм неземен, по тоз' начин тъй вреден, да членуваш орално ?! Хайде сега, ако обичаш, пък и да не, да си оправиш последното изреченийце ;)
Колкото до филмите на Тарантино - те са по-скоро визия. Колкото до Grindhouse-Death proof - и двата филма са правени по постари такива. Идеята им е да се "възроди" в определен смисъл старата нагласа с нова визия, с което се с справил повече от успешно!
Така че, пошли коментаторчета, или вземете се задълбочете малко в идейната постановка не нещата, или спрете да си давате недораслите коментари за неща, от които почти не разбирате!
публикувано от Baluan на 2008-09-19 13:20:49
Уф! Стипци такива! Като ще имате ограничения сложете и един брояч на символите!
публикувано от NickoMc на 2008-09-27 19:01:09
Филма е отврат за тия дето не могат да схванат нищо от него. Понеже познават само тяхното си мижавичко общество, с разни мижавички хорица в него които гледат само филми с много ефекти, и слушат само най качествената чалга и най класния рап..... Това си е моето мнение и филма ми харесва. Но проблема е че не е целия. :(
публикувано от Korleones на 2010-07-09 22:46:27
Браво за мъжкия филм :cool: Качете песните от филма ако обичате или поне ми кажете името на месентта която е на сцената когато Пистолеро прави любов с една мацка--от песента чух само нещо си Мария. Благодаря предварително