Добър ден,
Току що поставих коментар с натискането на "enter" помислих че ще ме изпрати на нов ред но уви, съжалявам за спам-а. Както и да е тук гледам че никой не е благоволил даже "благодаря" да напише. (До екипа, моля оправете малко системата за поставяне на коментари, добавете поне бутон, post;edit;delete your comment)
Изненадан съм че няма никакви коментари или въпроси. Явно всички са се справили перфектно с инсталацията и кракването. Браво дами и господа, възхитен съм. И как по-точно при положение че текстовият файл с упътването е на някакъв безизвестен UNICODE формат и пише на "джигитайски" (children of the 90's will know). За да генерира код, razor-ът иска име. "Момиче: Но скъпи, аз те обичам! Момче: Да, браво, тфа е много хубаво. " Не съм пророк или телепат да разбера кое име иска и упътването е на "джигитайски".
Нещо така да улесним потребителите си ли, де да знам? Да внимаваме за цялостното съдържание на торентите които качваме? Това е може би третият коментар който публикувам, но изключително много дупки и неуместно качени торенти се появиха. Какъв е този хаос който настана? Както и да е, да не се отклонявам много от темата.
Благодаря за торента. Благодаря за вниманието и отделеното време. Желае ли някой да ми помогне, защото наистина се нуждая от тази програма и съм ви благодарен за торентите с които ни снабдявате (потребителите) и парите които ни спестявате.
Чао и хубав ден на всички!