Хахах, такива оптимисти като vengance ме карат да си припомням защо пиратството е хубаво нещо. Аз обичам да плащам за неща, за които някой се е трудил да ги направи и дава възможност да бъдат използвани и от други. С други думи, човек трябва да е готов да плати за нещо което му е от полза, защото някой друг се е погрижил да му го предостави. Ама това по принцип. Това, като правило за живота е хубаво, но всичко свършва до там. Дали на Българин със заплата 700 лева и разноски 1000 лева е добра идея? Не мисля. Дали някой може да ти забрани технология, която не ти помага да изкараш да кажем 1800 лева на месец и да те карат задължително да си закупиш продукта е добра идея - отново не мисля. Линукс е направен заради такива бози. Vengance, какво? Искаш да се похвалиш, че имаш пари ли? Хубаво, можеш и да си ги правиш каквото искаш. Може и да се бършеш знаеш къде с тях, ако си толкова богат и за теб парите са просто хартийки. Хората има много да учат, особено такива индивиди като теб. Не мисля да задълбавам, просто си изказвам своето мнение. Благодарности на Ъпа.