ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Lexus на 2008-03-05 20:06:03
Вашето мнение относно A.Sound.Of.Thunder.DVDRip.XViD-ALLiANCE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от zeraful на 2008-03-05 22:34:27
Филма е страхотен, а посланието е невероятно. Това, че умствения багаж на първият "драскач" стига до толкова, че да категоризира филма като тъп, като гъзарски не добави никакви доказателства към твърдението си, само по себе си говори колко е ограничен и как му обягва идеята на филма.
Филма не е поредната пуцалка лишена от всякакъв смисъл, в която най-важното е да се лее кръв и сополи, а главния герой да избие лоши в численост достатъчна за една малка държава, но горещо препоръчвам на всеки, който не го е гледал.
публикувано от fforza на 2008-03-05 20:36:54
Толко тъп филм нема :Д
публикувано от jkklouna на 2008-03-05 20:45:47
Не съм съгласен за мен филма беше интересен. Не е от най-хубавите, но със сигурност става за гледанте. ЛО-7/10.
публикувано от love на 2008-03-05 23:00:49
Така замалко да изтегля филма. Гледах го на кино още си спомням и помня, че филма беше супер глупав. Буквално бъдещето на всичко беше променено зареди някакъв много малък глупав предмет или аксесуар от бъдещето. Следователно по-тази логика ние в момента да съществуваме е голям шанс т.е шанса е 1 на 100000000000x30000000x20 и висчко т'ва x още няколко хиляди пъти глупав е без логика и този който криткува "Драскача" не се е аргументирал ами във филма аргументираха ли се, бе? Некви пълни глупости... -1 му давам от 10
публикувано от fforza на 2008-03-05 23:01:33
imdb User Rating: 4.0/10 (6,383 votes)
Иначе батка щом казваш ограничен съм :)
Филма съм го гледал миналия януари 2007 де ;) :)
публикувано от DeaThRoW на 2008-03-05 23:07:26
zeraful, направил ли си си поне труда да прочетеш гениалния разказ преди да гледаш тази гавра?
публикувано от gops на 2008-03-06 00:11:56
Ами прегледах го от чисто любопитство и само ще кажа: ако поне малко цените времето си НЕДЕЙТЕ да го губите с този филм !;) повярвайте ми НЯМА какво да видите !
публикувано от Legendary на 2008-03-06 01:24:31
изключително слаб филм.Актьорската игра няма просто да я коментирам щото тя не съществува.Изключително изпразнен филм.Незнам не съм чел разказа , но познавам хора които са го чели и са гледали и филма и те като мен са много разочаровани от Филма.. иначе казват че книгата била страхотна ..
публикувано от gavas на 2008-03-06 01:49:17
Ами разказа на Рей Бредбъри "И гръмна гръм" по който е правен филма не беше лош, обаче като се има в предвид, че е писан преди повече от 40 години просто не знам как звучи сега.Ако не е поразчупен от сценаристите то разбирам защо са такива коментарите.Бредбъри по принцип е леко "особен" автор.:lol:
публикувано от gozer411 на 2008-03-06 11:10:26
Който харесва Рей Бредбъри и "класическата" фантастика тип Клифърд Саймък, Джон Уиндъм, Азимов, Шекли, да тегли задължително!
На останалите вероятно филмът няма да им хареса.
Аз лично си го изгледах с кеф.
публикувано от DONDEMIR на 2008-03-06 11:22:16
И какво му беше лошото на филма???
На мен страшно ми хареса, има си от всичко с изключение на актьор от звезден ранг в главната роля.
Бредбъри не ми е любимец, и не мога да повярвам че въобще са наравили нещо комерсиално с негов текст.
Виж ако филмират нещо на Шекли...:thumbsup:
публикувано от Sikozu на 2008-03-06 12:35:29
[b][color=yellow]Филма съм го гледал още когато излезе. За да не спорите дали е тъп или не ще кажа, че филма е за фенове на sci-fi, а не за... останалите :lol: Филма е сред най-добрите в тематиката за пътуване във времето. Гледал съм и друг филм, които супер много наподобява на него, даже мислех, че този е римейк. Ако знаете как се казва, пратете му името на ЛС.[/color][/b]
публикувано от zeraful на 2008-03-06 18:31:41
Love, не е предмет, а пеперуда и става въпрос как изчезването на един елемент от природата може да доведе до катастрофални промени в развитието на човечеството, а да и много добре си е замислен сюжета, но иска малко повече потенциал да се разбере. Още в първият си пост казах, че феновете на пуцалките ще критикуват този филм. Всеки, който гледа филми с малко по-различна идея от това да се нагледа на насилие, кръв и скъпи ефекти ще открие ценното във филма.
Относно разказа - да, чел съм го, да много по-добър е от филма и да филма все пак е страхотен.
И все пак може да се обобщи, че филма е с възрастова граница над 14, за останалите това ще си остане филм в който главният актьор не е успял да изчука главната актриса...
Приятно гледане на хората, който все пак ще успят да оценят страхотната енергия и идея на филма.
публикувано от VARON на 2008-03-07 20:25:03
Голям филм... браво:thumbsup:, който не го е гледал-греши.
публикувано от Chapaev на 2008-03-08 22:05:53
"Значи", ефектите във филма са като през 60-те - онези, например, с кола и зад нея фона дето се клати на киностена :Р . НО - като цяло филмчето е интересно и различно ;)
публикувано от gosho21 на 2008-03-09 22:40:39
слаб филм нищо особенно