ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от derKeks на 2015-02-23 22:51:34
Вашето мнение относно 87-те годишни награди "Оскар" може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от jarkata на 2015-02-24 00:46:23
time to learn english maybe? :)
публикувано от Tohi на 2015-02-24 00:54:33
Благодаря
публикувано от crazybiker4o на 2015-02-24 17:56:02
Да беше мъртъв език като Естонския, който го говорят има няма 1.5 милиона души разбирам да няма смисъл, но това е един от най-масово говоримите и използваните езици. Аз се намирам в Дания и тук комуникирам с хора от всякакви страни, поради естеството на работата си. Еми не говоря с тях на нещо друго освен английски. Така че да- Научи английски ако искаш бъдеще!
публикувано от horhe garsia на 2015-02-24 18:21:31
Всъщност е точно така зам няколко други езици притова писмено и говоримо вклуючително и малко английски но не достатачно зада си преведа всичко за тоова исках да помоля за субтитри а не да повдигам темаа за спор... Вече съжалявам за предния коментар.... не е тук мястото за подобни спорове за това ви моля да прекратите....Благодаря
публикувано от drcincarov на 2015-02-25 12:17:22
Точно тука е мястото за тези коментари! толко сте нагли , няма и 2 дена и разквичавате като прасета за субс , като чели ви е длъжен някой да ви превежда. Коментарите трябва да са за филма , а не за дебилните ви субтитри, а и като "помолиш" за субтитри по бързо няма да излязат специално за теб
публикувано от manqnata на 2015-02-26 04:23:01
хахахахахаха - както винаги поучителни и удивителни неща може да се прочетат... пишете хора не спирайте - ще откриете топлата вода знам аз. Хубаво е теглете - by the way
публикувано от Tohi на 2015-02-28 21:32:33
Когато някой попита(подчертавам) кога ще има букви, веднага с високия си интелект му отговори "ми научи езика". Така не става да отговориш. Има право единствено преводача да му отговори, ако има такъв. Още един фактор който повечето не си го помислили. Преводачите превеждат нещо което им харесва. Никой не може да очаква, че някой ще започне да превежда нещо ей така защото е поискано. От личен опит го казвам.