ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2009-05-04 19:13:04
Вашето мнение относно 7.Signs.Of.The.Apocalypse.2009.TV.DVDRiP.XViD-DOCUMENT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от miglenarch на 2009-05-05 01:38:59
"С уши ще чуете и никак няма да разберете; с очи ще гледате и никак няма да видите. Защото сърцето на тези хора е надебеляло и с ушите си тежко чуват и очите си затвориха, да не би да видят с очите си и да чуят с ушите си и да разберат със сърцето си и да се обърнат и Аз да ги изцеля."
публикувано от jedai1 на 2009-05-05 14:56:33
до няколко години населението на земята ще намалее с повече от 2/3. това е сравнително просто прогнозируемо по историческите графики на броя на населението. всичко във вселената се движи на определени цикли, така е и в икономиката ни и броя ни... причината не е ясна още, но няма е нещо приятно - вирус, война, природен катаклизъм, извънземни ?
публикувано от SonGokul на 2009-05-04 22:13:59
.......Аре сериозно спрете да качвате такива глупости.................
публикувано от pmidas на 2009-05-04 22:35:33
Напълно подкрепям предния коментатор. Досега не съм писал коментари но ..... това е просто пропаганда. Аз лично няма да си направя труда да го дръпна.
публикувано от bacoto на 2009-05-04 23:04:26
Защитен механизъм : състояние в което не можем да възприемем случващото се и игнорираме чрез съзнанието втълпявайки си, че не се случва (от Wikipedia) O:-8):grrr:
публикувано от Cold на 2009-05-04 23:42:14
хехе хареса ми казаното от "bacoto", но въпреки това си оставам оптимистично настроен..за символи и тем подобни предсказания винаги можеш да си измислиш/внушиш че ги има :)
публикувано от RedSeptember на 2009-05-04 23:48:49
Phahah 7 signs phaha bullshit if we die i wont have anything with the christ or any other dumb religion
when do you people gonna learn , god doesn't exist
and global warming's not the apocallypse
публикувано от RedSeptember на 2009-05-04 23:49:53
dumb torrent buuu:thumbsdown:
публикувано от viksata на 2009-05-05 00:35:35
bullshit :thumbsdown:
публикувано от SonGokul на 2009-05-05 06:50:55
Недейте,недейте след много пушене на трева се измислят страхотни глави от библията ;)И Още по-добре ги интерпретираш.(само ще спомена ,че глобалното затопляне е заради слънцето....)....
публикувано от kala82 на 2009-05-05 13:13:13
Свинския грип е вече почти овладян тка че не може да се говори за пандемия!!!А колкото до филма колкото по малко се задълбочаваме в такива филми като този толкова ще ни е по-лек живота!:blush:
публикувано от Evet0 на 2009-05-05 13:37:07
Радвам се че познавам хора, които разбират филми от този сорт, и знам че заради тях светът има шанс да се спаси/оцелее. И поговорката Ignorance is bliss е възможно най-погрешна, защото точно заради това ви водят за носа, слепци. :)
публикувано от evilmind на 2009-05-05 15:29:06
jеdai1, 2/3 от 7 милиарда са близо 5 милиарда. Моля ти се смени си дилъра и нека силата бъде с теб :).
публикувано от jamiki на 2009-05-07 03:22:01
Спрете с тея филми...Мисля ,че пречат.Информирайте се, но отсявайте малко поне информацията.
публикувано от Evet0 на 2009-05-05 16:15:55
Всичко се "движи по цикли" в природата, но ако си мислите че 7 милиарда хора, от които поне половината са интелигентни и водят промени след себе си, не могат да променят нещо в тези природни цикли, то жестоко се лъжете. човекът е такова пъклено създание, че ако трябва и апокалипсиса ще доведе след себе си, но да бъде запомнено след години. Е, и за да живея добре банкерите разбира се. :lol: Нали сме им в ръцете и ги храним с труда си.
публикувано от miglenarch на 2009-05-05 17:36:44
Nevertheless there is hope - Ignorance is temporary, stupid is forever.
публикувано от Sem_D_D на 2009-05-05 17:43:35
Ивето, или Евет-ът там, както ти е ника, следващия път поне се опитай да цитираш Оруел малко в контекст.
Някак си много йезуитски се изказваш и не се разбра накъде биеш.
Тия библейски тълкувания са ми дошли до гуша, именно защото не могат да бъдат нещо повече от скалъпена доза инфо-тейнмънт и религиозна зарибявка.
Ще останеш изненадана колко много (много повече от две трети) от хората не мислят, ами действат инстинктивно, стремейки се да останат в матричката...
публикувано от Sem_D_D на 2009-05-05 17:48:13
Насаждането на апокалиптични картинки с нищо не помага да се оправи текущата неразбория. Много сегашни властимащи са за хурката за това накъде карат кервана, ама само слепци ще се осланят на старите норми и религии. Прочетете малко нещо на Тойнби да ви светне, че всяко зараждане на нова цивилизация, преодоляла колосални проблеми, е съпроводено с нов истаблишмънт и нова "религиозна" спойка. Може би вече е сътворена тази "религия" от ново поколение?
Кой може да каже буква по буква "н-а-у-к-а"?
публикувано от Evet0 на 2009-05-06 16:36:57
Sem или както и да ти е ника, не цитирам никого, не говоря от името на никого, освен от свое. Не се водя по акъла на никого, нито съм част от някакво масово увлечение, организация и т.н. Това което каза не знам какво имаше общо с моя коментар. Реално нямам дори какво да ти кажа. Какво за науката? Науката не изключва съществуването на по-висш разум, създател или нещо подобно на тях, а дори напротив. Доказва ги.
публикувано от Evet0 на 2009-05-06 16:40:27
Относно двете трети, които се стремят да останат в матрицата -- това защо да ме изненадва, когато го знам, и че точно там е ужаса? От еднаквомислещи същества, каращи на инстинкт, а не на разума, с който природата ни е дарила? Само подкрепяш моята теза.
А това как звуча и какво се опитвам да кажа е че не се опитвам да кажа някаква неземна теза, казвайки "Еврика", просто изказах кратко мненийце към торента. Всичко, което казвам все пак се базира на изводи от отсеяна информация.
публикувано от kerpeden на 2009-05-11 19:12:59
"Третият ангел изля чашата си в слънцето и му даде сила да изпепели земята" - Откровенията на Йоан

Дочух, че през 2012 година слънчевата активност ще е най-висока т.е най-брутални слъчеви петна... :)
Най се ужасявам от това, че може да останем без ток и нет..........................................................

публикувано от nmpm на 2009-05-18 02:21:55
още не съм гледал филма тегля го тъкмо обаче ми станаха интересни коментарите тука... че 2/3 от 7 милиарда са 5 и някви глупости след тва.. само ще кажа че като бях ученик в учебника по география пишеше че населението на планетата е 4 милиарда приблизително а пък тва не беше преди пове
публикувано от nmpm на 2009-05-18 02:23:55
преди повече от 15 години ... я са замислете ко ше е след 15.. ами след 50? тя планетата си има някакъв капацитет в крайна сметка не може да на сабира до безкрай
публикувано от nmpm на 2009-05-18 03:26:59
добре. филма е тъп:)