ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2013-01-12 21:30:11
Вашето мнение относно 30 нощи на паранормална активност с дяволът в момичето с драконовата татуировка може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от pliskin на 2013-01-13 01:44:43
..."Бащата на Дана е изпратен в психиатрична болница, след като е убил целия актьорски състав на "Артистът"
Това е моят човек!В коя лудница е, да го почерпя!
Този филм ще се гледа!Дано се появят суб скоро!
публикувано от Anal_Rampage на 2013-01-13 22:40:27
Айде поне да се научите като качвате филм да качвате и субтитри това е все едно да влезеш в ресторант да си поръчаш
храна и да не ти доставят прибори малко се съобразявайте Feed me with your Anger
публикувано от denis0403 на 2013-01-14 04:17:26
i download this movie 2times from here and another side..and i can not watch the movie...like i didnt download it...wtf
публикувано от krisso papa на 2013-01-14 08:18:44
Anal_rampage,искам да те информирам ,че тук ти не си платил за да го гледаш lol so why you just shut the fuck up and go plaw your wow which are you payng lolbeaaaaaaaaach така ,че не се оплакваи като не плащаш lol
публикувано от IzrodGaden на 2013-01-14 14:25:57
Като гледам какво е заглавието, само ако е някаква пародия би ставало за гледане
публикувано от adamski на 2013-01-16 13:35:43
Отдавна не бях гледал пародии. Когато видях,че сте качили този филм, реших да го прегледам, очаквайки прост, лек филм с глуповат хумор. Нещо за убиване на време. Останах доста разочарован. Този филм е по-скоро пародия на пародия. Наблъскали са много заглавия, които могат да се осмеят по много по - интересни за публиката начини, те обаче са ги прехвърлили отгоре - отгоре и на моменти е даже затормозявщо за гледане.
публикувано от mikelle82 на 2013-01-16 21:24:35
neli
публикувано от as34ka на 2013-01-18 07:35:35
"Айде поне да се научите като качвате филм да качвате и субтитри това е все едно да влезеш в ресторант да си
поръчаш
храна и да не ти доставят прибори малко се съобразявайте Feed me with your Anger "

Като искаш субтитри сядаш и ги правиш, никой не ти е длъжен с нищо. Отиди на кино плати си и си чети субтитри малоумник такъв , в ресторанта ще ти донесат и трион ако поискаш - нали си плащаш. А най-добре научи английски , съдейки по просташкия ти псевдоним явно само псувните знаеш.
публикувано от bong81 на 2013-01-21 23:54:25
@denis copy the movie folder somewhere on to the desktop and change the name of the folder and then the name of the avi file to something shorter like 30nights.avi and the movie will play

ако не во пуска филмот копирајте ја фолдерот на друго место и сменете му имената прво на фолдерот а после и на фајлот ави во нешто пократко како 30најт.ави или сл.
публикувано от pollly2 на 2013-01-22 01:20:46
толкова голяма тъпня не бях гледала! до сега не се бях прецаквала толкова много!!! не съветвам никой, на който му се гледа забавен филм да си похаби цели 75 мин. в изтезания с подобна отврат!!!
публикувано от ucko на 2013-02-03 22:15:01
"толкова голяма тъпня не бях гледала! до сега не се бях прецаквала толкова много!!! не съветвам никой, на който
му се гледа забавен филм да си похаби цели 75 мин. в изтезания с подобна отврат!!!"

Поли, имайки в предвид че "никога не си се прецаквала така" ме навежда на мисълта че тепърва навлизаш в живота което значи че вероятно си 10 годишна или надолу. Филм като този не трябва да се гледа от деца, а да не говорим да се коментира.

Все пак според мен филма става човек да убие малко от времето си :)
публикувано от cheten на 2013-02-25 10:52:38
Ето ви и субтитри:
https://mezeto.com/30nightsofparanormalactivity
публикувано от vaderdarth на 2013-03-30 00:18:27
'Ето ви и субтитри:'
[LINK]
нали се сещаш за теэ 0.50 ст че освен буквичките трябва и друго да предлагаш
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!