ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от drinkin.park на 2008-05-06 22:36:41
Вашето мнение относно 1996 - Superbuick [FLAC] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от x3mr666 на 2008-05-07 07:52:24
[b][i]Благодаря на ъплоудера за това, че споделя с нас музика във висококачествен формат, благодаря и в чстност за Mushroomhead..., но имам една молба към него и всички, които качват в losslesss - (FLAC, APE...), моля ви, нека да има и придружаващите - Log и Cue (без значение от разширението) файлове! С Log -а се вижда как е протекъл рипа (пре - рипа евентуално, а с Cue можеш да си опечеш безпроблемно диска, без да се съмняваш, че качеството при запис, ще се влоши по някакъв начин! Пак да кажа - БЛАГОДАРЯ![/i][/b]
публикувано от Targor на 2008-05-07 19:37:19
интерестинг!!
определено
бях попадал на някакъв албум и не знам защо...не ми направиха впечатление...
но като слушам сега имам съвсем различно усещане
благодаря:thumbsup:
публикувано от drinkin.park на 2008-05-07 23:21:01
сорса беше така - без cue и log.
иначе от няколко месеца съм почнал да си ъпдейтвам "библиотеката" с 320 kbps и FLAC, в случей че до сега не се е забелязало :))

относно поздравите, оценявам, че сте си направили труда да оставите коментар, благодаря и аз ;)
публикувано от oligofren007 на 2008-05-08 18:08:36
Благодаря!
Определено интересна банда!
Напук на всички тъпи сравнения със Slipknot групата си има много як уникален стил! :cool:
публикувано от Targor на 2008-05-08 22:30:27
без външна помощ забелязах на места голяма прилика с Faith No More
и като потърсих - оказа се, че доста хора са го забелязали
а и самата група го признава
самият факт е похвален - не съм попадал на друга група, която да прави нещо сходно със стила на Фейт
а други като Фейт просто НЯМА:thumbsup: