ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2009-01-15 16:12:39
Вашето мнение относно 120.2008.DVDRip.XviD.AC3.PRoDJi може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от stoimir на 2009-01-15 17:22:21
да мрат бе :thumbsdown:
публикувано от PuRe_ShAdOw15 на 2009-01-15 17:31:12
КАКВО?Как може да слагате в препоръчителни такъв филм?Излагате се Арена!!! :thumbsdown:-_-:-/
публикувано от Arena333 на 2009-01-15 18:30:08
Това е гадна протурска пропаганда!
Да се правят на герои убийци, изнасилвачи, насилници и иззедници е нагло и безсрамно.
Същото се отнася и за разпространяващите - осшен ако не са резани неверници.
:thumbsdown:
публикувано от Narval на 2009-01-15 19:23:42
Филмът се отнася за деца бе, малоумници. То бива изпростели пубери ама като видят някъде да пише турско и като коне с капаци спират да разсъждават и започват да плюят. Диагноза - прекаляване с телевизия СКАТ. За бъдещите които ще вземат сега мен да плюят - не съм турчин.
публикувано от topteglo на 2009-01-15 20:11:56
Никой не се изказа за филма- нали тук идваме да гледаме и да се радваме на актиорската игра в филмите , а не политика да нищиме.
За расистите ще кажа- огледайте се във кой век живеете!
Винаги в историята на човечеството именно хора с вашето мислене са направили най-големите глупости спрямо хората.
Наистина е лесно да бъдеш българин или англичанин и турчин и т.нт.
Много по-трудно е да бъдеш човек!
Винаги ще уважаваме и ще се възхищаваме от постъпките именно на хората!
Постарай се да бъдеш човек!
публикувано от djsamx на 2009-01-15 20:53:03
аз го гледах филма много е добър за мен обяснява за децата как помагат...ако гледате филма 6те видите повече...
публикувано от emre на 2009-01-15 21:06:50
знайте че във всяка народност има черни овци(лоши хора)има и добри,не е важно от коя народност си,важно е дали си човек
публикувано от SPIDERWOLF на 2009-01-16 03:07:22
БЕ И ТУКА НАПОСЛЕДЪК ЯКО ТУРСКИ ФИЛМИ-ОЧАКВАИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ КЛАНЕТА НА ЛЮБИМИТЕ ИМ РЕЗАНИ КРАТУНИ!
публикувано от wolverineto на 2009-01-16 08:14:48
Не съм гледал филма! Незнам дали искам да го гледам след като прочетох резюмето, честно казано не ме притеснява фактът че е турски. Питам се що за хора се събират (от управата на града) и решават да изпратят 120 ДЕЦА !!! да вършат подобно нещо, знаейки че ги изпращат на сигурна смърт, вместо да отидат те самите :/ Това за вас хора ли са питам аз...
Естествено допускам резюмето да не споменава причината от гледна точка на това да не разкаже края на филма ... със сигурност има някакво логично обяснение и моето мнение е че трябва поне да се загатне с нещо малко защото иначе изглежда ... хмм, няма да ми стигне мястото да го опиша ! :-/
публикувано от mai34 на 2009-01-16 11:40:55
thanks.. very good film..
публикувано от wolf321 на 2009-01-16 17:14:43
thanks very nice and intersting film
публикувано от KalinVD на 2009-01-17 10:56:02

Да се надяваме някога,турското кино да направи исторически филм за кланетата и изнасилванията на християни българи и арменци!
публикувано от topteglo на 2009-01-17 22:16:07
Филма е толкова човечен , че всякакви расистки изказвания са меко казано неуместни!
Много добър филм- и сценарий и игра.

Понякога сме толкова заслепени от омраза ,заради политическите промивки на мозъка, че не можем да видим кои са ни приятели и са като нас и от кой да се пазим!

Ако пак ви се прииска да пишете противочовешки коментари- замислете се какво са направили американските войници с месното индианско население, или римските войници с местните които са завладяли и т.нт. и т. нт. Да не мислите че Българските армии когато са окупирали земите между трите морета и са черпили с бонбони местното население. От документални филми става ясно какви са ги вършили руските войници с мирното немско население!

Само искам да кажа че филма е много човечен и да се мисли преди да се пише!
публикувано от topteglo на 2009-01-17 22:17:34
Да не мислите че Българските армии когато са окупирали земите между трите морета и са черпили с бонбони местното население. От документални филми става ясно какви са ги вършили руските войници с мирното немско население!

Само искам да кажа че филма е много човечен и да се мисли преди да се пише!
публикувано от medo666 на 2009-01-19 10:24:32
браво за субтитрите,:thumbsup: и филма си струва гледането!:cool:
публикувано от EsI_BoY на 2009-01-27 14:07:51
Добър заслужава си гледането :)
публикувано от topteglo на 2009-01-28 17:19:48
"Как може нормален човек да се възхищава от "подвизите" на народ,който 500г е извършвал кланета на Балканите. Турците си остават примитивна,мазна и миришеща на овча лой нация!!!"

Ами и аз се учудвам на хора които пишат такива коментари, но мога само да те съжелявам- явно така се е стекло при теб та да мразиш!
Аз поне се опитвам да съм толерантен към хората- а и тук коментираме филма и за все такива неща като изкуство си говорим!
публикувано от ssolariss на 2009-03-03 14:12:38
Безумна наглост от страна на потурлаците...:thumbsdown:
Както и да преиначават историята, прекаленно много зверства са извършили срещу много народи и се надявам че здравомислещите хора ще застанат твърдо против приемането на това смрадливо и псевдочовешко племе в ЕС! османо-евреите в Азия!:thumbsdown:
публикувано от felly на 2009-03-08 22:48:39
Супер! 100 мангала по-малко!:thumbsup::drunk::wizard:
публикувано от Dead_Man на 2009-11-30 19:43:23
Филма е добър и спрете да приемате филма като вид расизъм!!!