ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от chimaira на 2013-03-27 11:48:22
Вашето мнение относно 1 / 9/11 по Фаренхайт може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от TOMKATBG на 2013-03-27 12:25:06
Кефят ме някои от документалистиките на Мур ,но ако наистина искате да разберете за новия световен ред гледайте Алекс Джонс!
публикувано от pliskin на 2013-03-27 12:55:57
Браво!Много добро хрумване да си припомним какво, всъщност, се случи на 11.09.2001.Майкъл Мур обича да се рови и да показва нелицеприятни факти.Аз бях поразен от нещата, които видях в друг негов филм"Sicko" (2007).
Става въпрос за здравеопазването, осигурителната с-ма и машинациите, целящи да се трупат пари на гърба на болните.Американската система е от най-лошите в това отношение.Още по-лошото е, че нашата е почти точно копие на американската.В "Sicko" се показва и как се отнасят с пострадалите пожарникари, полицаи и спасители след атентатите от 11.09.С две думи, ще видите какво ни чака, ако вече не сте го разбрали.Основното ни право е
да си плащаме здравните осигуровки, за да можем, като идем на лекар, пак да си плащаме и ако това не е достатъчно за лечението ни, да плащаме още!Какво става, ако не можем да платим?Е, то ясно...+
публикувано от shiningflame на 2013-03-27 12:56:13
къде мога да намеря този филм? търсих го в арена с латински букви но не излиза нищо.
Обичам да гледам подобни филми но за Алекс Джонс не бях чувал, можес ли да сложиш линк?
публикувано от otherside на 2013-03-27 13:46:09
Как тъй не го намери? Има 3 релийза в арената :) Всичките му филмчета са яки, гледай също Bowling for Columbine.
Колкото до Алекс Джоунс, личното ми мнение е че не може да се взема за чиста монета човек който използва демагогия за да продава тениски за да си купува злато, сребро и пушки :) (макар и голяма част от нещата които разказва да са вярни)
Бай да уей, реших да отворя сайта на Майкъл Мур да видя дали не е изкарал нещо ново и бях доста разочараован да установя че филмите му се продават за по 15 долара парчето: не бяха ли преди безплатни за сваляне!?
публикувано от TOMKATBG на 2013-03-27 17:06:34
Гледай 9/11 Road to tyrany в ютуб на Алекс Джонс този филм ме събуди за новият световен ред и реалността в ,която живеем,всичките му филми са качени в ютуб, има и някой неща преведени на български !
публикувано от shiningflame на 2013-03-27 19:04:19
Мерси на всички ,.... ще погледна тези заглавия
публикувано от balcanmaster на 2013-03-27 20:44:37
Гледайте Катастройка - истината 1 към 1, и то без конспиративни кретении...
публикувано от b_petrov на 2013-03-27 21:08:50
"Конспиративни кретении" има и то още повече в Гърция! До колкото разбрах май за нея се говори в "Catastroika" ,сега го тегля ...
Фаренхайт 9/11 е най-добрия филм за 9/11 който съм гледал досега! Препоръчвам го на всички и нека сам си определи дали има "Конспиративни кретении"!
публикувано от pfloyd на 2013-03-27 21:44:30
Истините са толкова много, че едва ли някога ще има филм за всяка една. А пък филмите са направени за да накарат масата да се замисли, защото, докато тълпата мисли, тя е напълно безвредна. Става страшна когато започне да действа. Междувременно, колкото повече "материал за размисъл" за масите, толкова по-добре за тези, които им го дават.
публикувано от ivko1985 на 2013-03-27 22:25:35
Филмите на Майкъл Мур са много показателни. Гледал съм ги всичките, както и доста други относно темата 9/11...Хората, които не са гледали 9/11 на Мур, както и други по известни нямат реална представа за нещата. Доста логично е обяснено кое какво е и всеки може да си направи сам изводите кой е атакувал WTC и т.н. Препоръчвам "In a plane sight". Всичко е много навързано и много логично, отколкото конспиративно..
Препоръчвам да гледате в ютуб за залавянето на бин Ладен, но не тези истории от филма на Бигалоу, а как се покрива чрез тази атака(на НЕИЗВЕСТЕН и до днес ТЕРОРИСТ) гафа с документа за раждане на Барак Обама..
публикувано от existo на 2013-03-29 14:57:58
кво ви пука,продайте апартаментите ,купете си земя и си гледайте кеф,докато се тръшкате ще свърши земята.......
публикувано от b_petrov на 2013-03-29 16:09:20
Искаш да кажеш "In plane sight",колега! Моя любим е Loose Change и 9/11 Mysteries.
публикувано от perforatora на 2013-03-29 21:02:54
Искам да попитам като знаете за конспирацията и мислите върху нови такива с какво променяте света?
публикувано от alexk369 на 2013-03-31 00:46:21
Филма е много добър , с фактология която не съм знаел в такива подробности . Със сигурност няма да бъде номиниран за "Оскар" - няма да им хареса авторската гледна точка . Филма е по-скоро документарен , така че настройте се за сериозна , интересна вечер . Качеството не е отлично , но е достатъчно добро . Приятно гледане .
публикувано от alexk369 на 2013-03-31 00:50:42
Филка е с фактология,която сме нямали как да знаем в такива подробности.Интересен е,препоръчвам го.Няма да вземе "Оскар",поради различната авторска гледна точка.Качеството на ъ-па става,приятно гледане.