ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-10-31 00:54:01
Вашето мнение относно 0day PACK 1025-TSL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от V_kep4eto на 2009-03-06 09:32:54
Ако може едно коментарче. Значи нещата са както следва .... НЕВЪЗМОЖНОСТТА да се търси в паковете ( ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ ДРУГИ ТОРЕНТ СЪРВЪРИ ) много затруднява търсенето на определен софтуер или с 2 думи (особенно за хората които ползват в практиката си тези програми или хората нови в Арена)е НЕВЪЗМОЖНО да се намери нужната програма. От което следва логичен въпрос : Как да бъдат сийдвани след като никои ( или броени хора ) няма представа че съществуват.

Лично на мен харда ми е постоянно пълен на 90-98% като огромната част от него е за пограми, които съм изтеглил и съм оставил за сийд. Тегля и програми които нямам ни най малка представа за какво служат, но имат нужда от сийд.

Така че скъпи на мен хора занимаващи се с поддръжката на Арен, макар да съм ви без пределно благодарен за информацията която предоставяте ( тя е безкрайно полезна ), лично смятам че "търасачката" на Арена е достаааа "не достатъчно задълбочена в търсенето си ".

Така че имайте го предвид. Бих предложил да направите нещо със търсачката, а сийда оставете на хората като мен. Защото макар и като потребители ние също се опитваме да допринесем за по дългото съществуване на информацията в интернет пространството на Арена.

Това е надявам се да не съм ви отегчил.
публикувано от V_kep4eto на 2009-03-06 09:34:08
Лично на мен харда ми е постоянно пълен на 90-98% като огромната част от него е за пограми, които съм изтеглил и съм оставил за сийд. Тегля и програми които нямам ни най малка представа за какво служат, но имат нужда от сийд.

Така че скъпи на мен хора занимаващи се с поддръжката на Арен, макар да съм ви без пределно благодарен за информацията която предоставяте ( тя е безкрайно полезна ), лично смятам че "търасачката" на Арена е достаааа "не достатъчно задълбочена в търсенето си ".

публикувано от V_kep4eto на 2009-03-06 09:34:42
Така че имайте го предвид. Бих предложил да направите нещо със търсачката, а сийда оставете на хората като мен. Защото макар и като потребители ние също се опитваме да допринесем за по дългото съществуване на информацията в интернет пространството на Арена.

Това е надявам се да не съм ви отегчил.