ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2011-01-28 00:24:16
Вашето мнение относно 088 - Kod Naglost може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Trifonarena на 2011-01-28 00:45:54
maikata 6e im se ebe na tiiq mur6i lujlivi
публикувано от isuspm на 2011-01-28 02:57:54
Свободният пазар предполага да се плаща за извършена услуга. Щом сте говорили, ще плащате. Това че вече не ви спират кранчето навреме, със сигурност е проблем. Просто големите играчи на пазара ще си измият ръцете с дребния шрифт и вратичките в договорите с доверчивите си клиенти. Помислете като подписвате едно- и дву-годишни договори с мобилния оператор, Интернет доставчика; банката за кредита. Можете ли да си смените доставчика на ток, вода; вече да получавате заплатата си на каса; да седнете спокойно в парка с позната без някой да ви наблюдава с камери; да отидете до тоалетна и работодателят да ви брои глътките вода... Ако мислите, че ще се противопоставите и ще намерите нещо по-добро на друго място, само се заблуждавате. Каквото направихме с живота си и този на следващите поколения, вече не може да се върне!
публикувано от isuspm на 2011-01-28 02:58:25
с камери; да отидете до тоалетна и работодателят да ви брои глътките вода... Ако мислите, че ще се противопоставите и ще намерите нещо по-добро на друго място, само се заблуждавате. Каквото направихме с живота си и този на следващите поколения, вече не може да се върне!
публикувано от aerosolart на 2011-01-28 04:10:17
isuspm Ти си супер зле мога да ти кажа че, без гластност по тези проблеми решение наситна няма за това ще съм радостен ако чуя че , някой наистина е успял да ги накаже тези марудери М-тел пък и не само тях защото има и др. за е.. ... !!! пък ти си стой мирен и си плащай надвишените сметки ... смешник !!!
публикувано от massss на 2011-01-28 04:18:58
Е точно това ни е проблема на българите :(
Всички много говорим и се оплакваме и точно когато трябва да сме единни и да се борим с несправедливостите в тази държава (които далеч не са малко)
ние какво правим ... всеки сам за себе си и плуе върху другите .... :(
публикувано от zxc1v на 2011-01-28 04:35:09
Awe aerosolart, choveka ot gornia komentar prosto kazva, che problema e dalech po-seriozen i s ednata glasnost samo niama da se reshi. Ti kato iskash "deri si gyrloto" ama rezultat ot tova prosto niama da ima.
публикувано от snaiyps на 2011-01-28 06:10:02
Моя договор изтича тази година и венага го сменям.Просто ми писна от "дървеното" държание на служителите.И моята сметка беше над кредитния лимит, на всичко отгоре неможех да видя колко безплатни минути ми остават.Освен това другите оператори вече предлагат каде каде по добри оферти.
публикувано от AlexWERD1 на 2011-01-28 06:24:53
Всичките са едни и същи
публикувано от IN10CITY на 2011-01-28 09:35:28
Аз още нямам фактура- последната бе от Август месец. Вече ще станат 6 неплатени след няколко дни.
публикувано от Bastor на 2011-01-28 09:37:42
М-тел лъже м-тел такова, м-тел онакова. След въвеждане на новия билинг (платформа) цялата фирма е в хаос и не гадните евреи, които не разбират от нищо (разработилите) платформата не дават достъп на български програмисти да им оправят мизериите. Просто фирмата заминава като цяло заради неадекватни решения на ниво CEO и форсирането не нов билинг, който е абсолютно НЕНУЖЕН.
публикувано от LVD на 2011-01-28 09:40:51
Боже , тоз и тук ли го качихте :-O
Да се оплакваш , че доставчик на услуга за която си плащаш , не те е ограничил ?!?
В нито един момент от този плач пред камера турбо гъзара НЕ ОСПОРИ редовността на сметките си.
публикувано от reshi5531 на 2011-01-28 09:51:32
Аз имам подобен проблем с Виваком и сателитната им телевизия. Сключих договор за 1 година, като условието бе 4,90лв. за първите 3 месеца, но се оказа, че не е така. То трябвало да съм бил и действащ абонат до момента, е да ама никаде не го пишеше при сключване на договора (при прочитане и на малките буквички и най-отдолу). Сега си плащам 9,80лв. и никой не може да ти помогне! :-/
публикувано от LVD на 2011-01-28 09:55:10
публикувано от darkbreathe на 2011-01-28 10:15:07
ти за ддс чувал ли си ?
публикувано от necho на 2011-01-28 10:37:38
Виждам, че наистина се говори "компетентно" в тези коментари..
Има нещо, което се нарича "Комисия за регулиране на съобщенията (КРС)" и "Комисия за защита правата на потребителите" и интересното е, че и двете ще са повече от благодарни ако някой подаде сигнал срещу който и да е от операторите. Само си търсят извинения за проверки. :)
Жалбите до МТел за преразглеждане на фактурите и сметките са от рода на: "Добра ламя Спаске, не ме яж!". Зависи от настроението..
Има и още нещо, което се нарича "Преносимост на номерата" и можеш по всяко време да се прехвърлиш на друг оператор (срещу съответната неустойка, разбира се, но пък си запазваш номера).
Така че, нито мълчанието, нито оплюването помагат. Само действията вършат работа! Който иска да постигне нещо, ще намери начин.
публикувано от Astan на 2011-01-28 11:15:13
Съд ! Съд трябва за тях и да плащат обезщетения на потребителите !Ако потребител наруши договора го глобяват на секундата те обаче си го нарушават както си поискат и то безнаказано
публикувано от nukethere на 2011-01-28 12:04:52
Много хубав филм. БРАВО на хората, които са го направили
публикувано от necho на 2011-01-28 11:25:59
Някой да е чувал за осъдена институция? :)
В повечето случаи или ти плащат под масата, за да не се стигне до съд (за да не се зашуми и да не последват и други този пример) или просто те погребват.. я в бумаги.. я в други.. :)
Но аз съм за подобно разрешение.
публикувано от lo6ko на 2011-01-28 12:07:18
ако си мислите, це това са празни приказки процхетете темата
http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1884825&st=0
публикувано от darkfenix на 2011-01-28 11:49:07
То да бяха само М-Тел, как и да е... На сестра ми договора за телефона в Глобул вече го удължават с 2 години и то дори не можем да разберем кога са го направили. В крайна сметка единственото, което можеш да правиш, е да продължаваш да си плащаш сметките, докато се появи отново шанс да прекратиш договора.
публикувано от pesho_luksa на 2011-01-28 11:50:13
материала не е лош но сменете гей водещия , по скоро е дразнещ отколкото приятен
публикувано от pesho_luksa на 2011-01-28 12:36:35
Леле Ло6ко , току що погледнах темата в линка:-O. Направо ми настръхна косата , но това е БГ действителността
публикувано от G0ld на 2011-01-28 12:50:32
Може и другите оператори да не са стока, но Мтел никой не може да ги бие!!! От година вече с цялото ми семейство сме на Вивата... просто евала им правя. А Мтел... никога повече няма да бъде същото. Загубиха доверието на хората и всички ги мразят. КОЖУДЕРИ, ИЗМАМНИЦИ, МАНИПОЛИСТИ!
публикувано от piankata на 2011-01-28 13:27:32
Нова–ТВ със съдействието на М-тел ви представя телефонен терор или иначе казано СМС спам :thumbsup:
Имаме новина :thumbsup:
публикувано от karaula на 2011-01-28 13:53:16
Същото бих казал и за сервизните центрове,които са посочени в гаранционната книжка,че те изобщо не съществуват на дадените адреси.(пишаго в часност за NOKIA).:thumbsdown:
публикувано от massss на 2011-01-28 14:27:59
Така като почнат някои хора да пишат простотии, че немогат да се спрат направо , кво значение има какъв е водещият ??
Вместо да се замислите на кои оператор да се прехвърлите вие мислите за сексуалната ориентация на водещия .... кофти работа :grrr:
публикувано от 4efo81 на 2011-01-28 15:08:58
Много хубав филм. БРАВО
публикувано от sk_razor на 2011-01-28 16:17:51
Глупости...
Абсолютни глупости...

Направили са филмче за некоректно отношение.
Почти сигурно е че нямат никаква законова база на която да стъпят (а че трябва да има е друга тема)

Вместо да хванат нотариус и длъжностни лица и да засекат как мобилните оператори извършват измами за който могат да бъдат съдени без проблем и да го сложат на лента, те се занимават с глупости.

Нашите мобилки не стига че джиткат на свръх високи цени в световен мащаб, та и надписват сметки незаконно особено по празници. Само че си е играчка някой да го докаже.

Но както каза колегата повечето такива случай постигат споразумение под масата.
публикувано от sk_razor на 2011-01-28 16:18:09
Но както каза колегата повечето такива случай постигат споразумение под масата.
публикувано от Nekav1 на 2011-01-28 16:29:57
Първо за системите на Мтел .... те никога не са били ъпдейтвани ... просто им хакнаха системата супер здраво и немогат да се оправят и досега (в системата съм и знам не са просто догатки) и затова самия лимит е бил прехвърлен. Има фирми които плащат средни сметки по 2000лв на месен не получават фактури 3 месеца и накрая им идва фактура за 18 000 лева и ако не я платят в 14 дневен срок телефоните ще бъдат спрени .... е извинете. А ако става въпрос за жалбите просто ти връщат шаблонен отговор без да са проверили нищо. Сигорно милион жалби има в Мтел а Комисията нищо не прави защото на Мтел им е по удобно да плащат на някои хора отколкото да се вдига шум. Ако някои иска да знае нещо повече за Мтел и останалите оператори нека пише на ЛС.
публикувано от cvetelin91 на 2011-01-28 16:58:47
И на Мтел положението сигурно не им е розово, но защо трябва потребителите да го отнасят? Къде е КЗП в момента (а и не само, защото и 3те ни оператора са мошенници през цялото време особенно Глобул и Мтел)?
Аз за щастие до сега не съм имал проблеми.
И си следете сметките (не разчитайте на съвест и честност от тяхна страна - тук такива няма), защото оставам с впечатлението, че хората които са ужилени не го правят това.
публикувано от nlcho на 2011-01-28 17:26:14
Наглите познавате ли ги?
Слагат си сметки,пишат си фактури,разговори на вече линия,които са затворени и прочие.Виваком са още по-зле в това отношение,влезеш ли веднъж в системата излизане няма,а служителите се държат така с теб,сякаш компаниите са техни и работят за себе си,вместо да помогнат на потребителя-гледат да го прецакат, сякаш те ще получат изгода и в края на месеца премии...
публикувано от dermatov на 2011-01-28 17:38:40
много шум за нищо!
картата се спира на 110%.
при 200лв кредитен лимит,това прави 220лв,като това е без ДДС и месечна такса.
Спри да ревеш и не си прави реклама,на гърба на хората ГРОЗНИКО!
публикувано от PeShky на 2011-01-28 17:38:44
Имам съшия проблем... За 3 месеца имам 480 лева,а лимита ми е 100лева ... И ще се наложа да ги платя щото и да подавам жалби е все едно да пиша на дядо коледа...
публикувано от PeShky на 2011-01-28 17:41:03
@dermatov
При мен лимита е 100 лева,а едната от сметките е 200 лева и телефона не ми е спиран.. Мисля,че това прави 200% лимит .. Така,че по-добре не пиши глупави коментари...
публикувано от aleks05 на 2011-01-28 17:51:14
ЗДР. ЕДИНСВЕНО ХОРА ОТКАЖЕТЕСЕ ОТ М ТЕЛ ДРУГО НЕМА ЗА САЖЕЛЕНИЕ ВЬВ БЬЛГАРИЯ....СРАМОТАЕ АМА ТАКАЕЕ::(
публикувано от vank на 2011-01-28 20:21:17
i znaete li koe e naj qkoto...4e 6te pravim kakvoto si poiskame a vie ni6to ne mojete da napravite...ne6to takova da...mtel e za platejosposobni klienti i klientki razbira se :)...ako ne Vi haresva koeto e taka minete kym globul za vivatel duma nqma da obelq no znaete li kakvo - tam pak sme nie aaaaaha
публикувано от vank на 2011-01-28 20:24:57
ps: moga i po posredstveno da se izkaja no vqrvam 4e taka me razbirata :)
публикувано от vank на 2011-01-28 20:29:33
и знаете ли кое е най якото...че ще правим каквото си поискаме а Вие нищо не можете да направите...нещо такова да...мтел е за платежоспособни клиенти и клиентки разбира се ако не Ви харесва което е така минете към другия опер глобул за вивател дума няма да обеля но знаете ли какво...-там пак сме ние аааааха...
пс: мога и по посредствено да се изкажа но вярвам че и така ме разбирате...
публикувано от headsho0t на 2011-01-28 21:07:40
Оффф то да беше само м-тел, амо то и другите оператори са така аз съм на сметка на vivacom ми идват някакви сметки по 15 лв а картата дори не бях я поставял в телефон
публикувано от col7 на 2011-01-28 21:56:05
Здрасти на всички и казвам евала на всички които са се разписали с тъпотии ... като за старт незнам кои е наглият в този клип - недоказаният бивш водещ на ММ и наркоман от поп-а или служителите които обясняват едно и също нещо няколко пъти за нещо което е написано чрно на бяло и под което е сложен подпис . Правата на клиента не са нарушени незнам до колко сте запознати със законите и колко пъти сте били в съдебни зали - но разпишете ли се на даден договор вие се съгласявате самосиндикално ... Т.Е. и да ревете и да не ревете сами сте се наебали .... отделно кредитен лимит е сума която е ориентировъчна за разговори и дадените оператори нямат задължението да прекратяват след надхвърлянето и а си запазват правото да спрат телефона ( това си го пише като за средно образовани хора които са завършили 4-ти клас ) ...... Спрете да ревете и да дрънкате - имате право на избор ..... и както виждам един от хората казва че си е подал молба за спиране - кое от двете : предизвестие за спиране или молба - второто нестава без първото няма ли предизвестие няма как да си подадеш молбата .... Моля ви хора дайте да сме малко над интелектуалното ниво на шимпанзетата в Зоо парка и да се научиме да четеме всичко под което си слагаме подписите за да плачеме после !!!
публикувано от col7 на 2011-01-28 21:59:31
кредитният лимит не е услуга и отделно това е ориентировъчна сума за разговори и както е написано дадените оператори си запазват правата да спрат телефона след надвишаване на услугата а не че ще спират при директно надвишаване
публикувано от col7 на 2011-01-28 22:01:48
моля Ви хора бъдете малко по интелегентни от шимпанзе в Зоо парка като се научите да си четете договорите под които си слагате подписите !!! Всички имаме право на избор - като не ти изнася има други ама никой в тая държава не дава без пари
публикувано от col7 на 2011-01-28 22:08:04
Отделно в момента водещият се води подсъдим - стига дадените служители/оператори да повдигнам обвинение за запис и публичното му представяне без тяхно съгласие .... съжалявам народе ама всички искате справедливост но не е това начина а по този начин само той сами си вреди
публикувано от lz1rob на 2011-01-28 23:35:36
Има синдикати за това,за онова.Мисля,че е крайно време да се основе организация,която да ни пази конкретно от мобилните оператори.Защото те доста се оядоха и вече личи,че стават недосегаеми.Доста власт и влияние трябва да имат Мтел за да не се разсмръди цялата тази история.
публикувано от lz1rob на 2011-01-28 23:39:15
На мен също от лятото се опитват по 3 различни начина да ми надпишат сметката,но след устна жалба нещата се оправят светкавично.И все пак ме е яд,че не не мога да им го навра и аз на тях един четвъртит.Просто трябва организация.
А що се отнася до филма-хвърлени ресурси и работа на вятъра.Ядосал се хомосексуалиста,че го мамят.Но тук наистина няма за какво да се хване,та да се сърди.
публикувано от penny22 на 2011-01-29 07:29:39
не заставам зад мтел или който и да било друг оператор, ама хора с оплаквания в правото си остават ощетени именно заради хора като главния "герой" (доста подходяща дума в случая")...то мисленето не е лесно...
публикувано от mitakak на 2011-01-31 22:37:13
Как ще е подсъдим бре, това са пълни глупости :) Както те имат право да те записват, и го правят!!!!! , така и ние може да го правим. Не виждам за какво да е подсъдим :)
Евала за клипа, дано има някакво развитие!
публикувано от el_alex на 2011-03-27 23:09:22
Хаха ако има по 200 кинта за сметка за тел на месец, изобщо не виждам какво се жалва вапросният, освен това мисля всеки може да си провери сметката и колко е навъртял до момента...
публикувано от dimchy на 2011-04-25 23:03:53
Това че той е говорил над 200лв и е стигнал до 300лв не мисля че е измама. Друго си е да ти излезе сметка на стойност над това което реално си изговорил, и по фактура да ти покажат и с кой номера си направил голямата сметка, а номерата естествено не са ти познати !