ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2008-03-07 03:45:15
Вашето мнение относно Експериментът Филаделфия може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от slavy на 2008-03-07 08:47:42
Много як филм, препоръчвам го на всички, които не са го гледали. След това беше направен втори филм, а преди около две години излезе "Бермудския триъгълник", също свързан с този случай.
публикувано от pliskin на 2008-03-07 10:04:49
Да,струва си да се гледа!Вероятно всички скачащи от възторг почитатели на"Jumper",ще променят мнението си
или поне ще добият критерий за добре направен филм.
публикувано от torrez на 2008-03-07 11:12:24
м да помня го филма навремето го даваха по тв
струва си да се гледа
публикувано от fencho на 2008-03-07 11:51:58
мен ми звучи като стара фантастика:)
публикувано от Carlosbg на 2008-03-07 19:49:28
Всъщност чисто и просто са размагнитвали кораба и е станал някъв фал, пострадали са хора и понеже технологията е била секретна за момента са замзали случая.Въпросното размагнитване е било с цел да се направи корабът "невидим" за магнитните детонатори на торпеда и мини, обаче го е дочул някой дет не разбира и по счупения телефон егати мита е станал.Днес това се ползва главно за подводници, с цел да се намали магнитната аномалия от корпуса , която може да се засече от самолет.
http://eyeball-series.org/deperm/deperm-eyeball.htm
публикувано от tres1 на 2008-03-07 18:32:38
fencho, няма да е зле като четеш да не бьрзаш,зашото правиш грешки. Филма,че е фантастика фантастика е. Че е стар стар е, но стара фантастика няма и което е най-важното дочети до край вьз основа на какво е написана. Може пьк и да ти стане интересно.
публикувано от Carlosbg на 2008-03-07 20:04:31
Корабът е ходил от Филаделфия до Норфлок(където и сега има такива съоражения) за да го размагнтиват по канал койот по-това време тайно се е ползвал само от военния флот понеже кригсмарина е работел яко по крайбрежието.Така е отишъл и се е върнал за по-малко от ден и някой е останал с впечатлението ,че се е телепортирал.Ако имаше такова нещо нямаше да се крие чак до сега ,а щаяха да се тупат в гърдите ,че са го направили първи.Технологията е секретна само дакато се разработи после е главно за по парадите.
публикувано от tres1 на 2008-03-07 22:44:23
carlosbg до някьде си прав, така са започнали, но после.....всяка крушка си има опашка. Преди няколко години наследниците на тези майстори изпробвайки едно такова поле изгубват реален макет на стелт и още не могат да се ориентират кьде са го запратили. Обшо взето фантастика.
публикувано от fimo на 2008-03-07 23:32:22
Някой няма ли да качи втората част, доколкото имам някакви спомени беше много забавна F-16 срещу ЗЕРО или нещо такова , поне така си мисля че беше , но беше одавна, много много одавна !!! ;)
публикувано от Carlosbg на 2008-03-09 16:33:38
Имаше някакъв "Нимц-завръщае в ада" в който самолетоносач се връща във времето в навчерието на атаката на Пърл Харбър.
публикувано от PINKONE на 2017-01-30 03:03:00
seed, please!