ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от chitrak на 2014-08-18 08:39:17
Вашето мнение относно Нормално сърце (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от mangoose на 2014-08-18 21:28:58
Гейташка драма.....демек гейшите имат драма..."пропуск"..."делийт"..."некс тайм" ;)
публикувано от ivanivanov_at_arena на 2014-08-21 04:20:51
Голяма мода. Всичките се изредиха да играят гейове. Искаме лезбийки ! (ама от ония дето са секси).
публикувано от vladi81 на 2014-09-04 16:50:03
Един от най-добрите филми които съм гледал някога.
публикувано от Rumiana2504 на 2014-09-27 17:05:04
ima li subditri?
публикувано от FoxMulder007 на 2016-01-18 19:17:17
Наистина става дума за един много хубав филм. Той е провокативен и счупва много табу-та, като показва сексуални сцени между мъже. Т.е. за условията на България и на изключително консервативното и и ниско образовано население, информиращо се предимно от страници, администрирани в Россия, филмът е скандален. Това се вижда и от плоските и вулгарни коментари на някои от лицата тук.
Филмът сам по себе си наистина е скандален и покъртителен. Той е трогателен и повечето от участниците в него в действителност са хомосексуалисти. Той показва взаимоотношенията между тях, дилемите и трагедиите им.
Важното на този филм е, че той показва и на нас - т.нар. "нормални" граждани отношенията на онези, които от мнозина се считат за "ненормални".
Такива филми ще стават по-чести и те ще ни показват, че всички пълнолетни и здрави граждани имат право да обичат когото си поискат и че не е моя и Ваша работа да им казваме кого да обичат, как да го обичат и дали да го правят тайно или пред свидетели. Наскоро Рики Джервейс, който не е гей представи една много интересна книга, описваща хомосексуалните практики на 2500 вида животни.
Като цяло препоръчвам филма, въпреки и че на мен ми бе трудно да го доизгледам докрай, защото е много емоционален, силен и ако беше кинофилм можеше да вземе и оскар.